Cum s-a schimbat viața lui Răzvan Fodor de când a devenit tătic. Ce făcea artistul în urmă cu 9 ani

Publicat: 25 Aug. 2020, 12:58 Vedete

Răzvan Fodor și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a povestit multe lucruri nemaiștiute despre viața lui. Cele mai importante detalii au fost legate bineînțeles despre fetița lui Diana, de la care actorul spune că a avut foarte multe de învățat.

Viața actorului Răzvan Fodor s-a schimbat radical de când Diana a venit pe lume. Acesta recunoaște faptul că a descoperit cât de important și de frumos este să fii părinte atunci când și-a ținut pentru prima data fiica în brațe.

„De la copilul meu am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată, deși am avut una foarte frumoasă! De când sunt părinte, totul e mult mai frumos și dacă cineva citește aceste rânduri, să mă creadă pe cuvânt”, a declarat Răzvan Fodor pentru unica.ro

„Am mai învățat că sunt dator să îi contrsuiesc copilului meu ce e mai bun, prin educație, prin tot ceea ce fac. Îmi doresc să pot să o conduc până în punctul în care, pusă în fața oricărei situații, ea să poată lua cea mai bună decizie și să știe să se descurce. Totodată comunicarea, simțul umorului, istețimea și decența sunt lucruri la care lucrez cu ea și îmi doresc să învețe să se iubească pe sine”, a povestit prezentatorul pentru sursa citată.

”Cred în dragoste la prima vedere”

Dacă fanii actorului se întrebau ce a mai făcut acesta în ultima perioadă, ei bine Răzvan Fodor se pregătește pentru noua emisiune pe care o va prezenta.

”Burlacul” o emisiune cu și despre iubire a trezit în Răzvan Fodor sentimente pe care acesta povestește că le-a trăit intens alături de partenera sa de viață.

„Și chimia și dragostea la prima vedere și munca fac parte din rețetă, dar pentru fiecare aceasta se mai modifică, se adaugă ingrediente. Eu cred în dragoste la prima vedere, dar, când ai cunoscut pe cineva și îți atrage atenția, abia de acolo începe munca! De a cunoaște mai bine persoane, de a te convinge că nu doar ți s-a părut, ci chiar este interesată”, a explicat Răzvan Fodor care este căsătorit de 10 ani cu Irina.

„Eu am un tip de rețetă și a funcționat când m-am căsătorit, dar acum, în emisiune, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată pentru a-l ajuta pe Burlac să își găsească perechea. Dar suntem o echip mare și ne dorim mult ca el să își găsească partenera de viață pe care o caută”, a mai spus Răzvan Fodor.

Publicat: 25 Aug. 2020, 12:58 Vedete
Pe aceeași temă