Gina Pistol, la plimbare cu fiica ei! Cum arată micuța Josephine la 2 ani

Publicat: 16 mart. 2023, 13:48 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol a ieșit la plimbare cu fiica ei. Micuța Josephine a împlinit deja 2 ani și este o dulceață de fetiță.

Gina Pistol, la plimbare cu fiica ei!

Gina Pistol nu se mai ascunde de ochii lumii și a scos-o pe fiica ei și a lui Smiley la plimbare prin Capitală. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate fotografii cu Josephine.

Prezentatoarea TV a ieșit la plimbare cu două prietene. Îmbrăcată lejer și asortată cu fiica ei, Gina merge cu mare grijă, de mână cu Josephine. În altă mână vedeta TV ținea câteva pungi cu mâncare. Imaginile și video le vedeți pe CANCAN.RO.

Gina Pistol pleacă de la Antena 1!

 „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite. Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați. De la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

“Am decis să-mi închei povestea”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape 6 ani și de atunci se iubesc ca în filme. Viața lor s-a schimbat total de când a venit pe lume fetița lor, Josephine. Și își doresc să petreacă cât mai mult împreună, ca o familie frumoasă ce sunt. Chiar și în vacanțele exotice în care pleacă, Gina și Smiley simt nevoia să o ia cu ei pe fetița lor.

Publicat: 16 mart. 2023, 13:48 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă