Gina Pistol are probleme grave de sănătate! Ce simptome îi fac viața un calvar

Publicat: 04 iul. 2022, 13:12 Autor: Maria Apostol Vedete

Gina Pistol a mărturisit că se confruntă cu simptomele unei răceli puternice, care s-a suprapus cu o altă perioadă dificilă, aceea de înțărcare, iar starea ei de spirit a avut grav de suferit! Cu toate astea, vedeta nu a renunțat la antrenamentele de fitness, fiind foarte determinată să revină la formele de odinioară. 

Gina Pistol și-a propus să petreacă cât mai mult timp alături de fiica ei, Josephine, chiar dacă asta a însemnat să-și sacrifice momentan cariera. Cu toate astea, nu duce lipsă de contracte de imagine, iar pe Instagramul ei se vede asta aproape în fiecare zi.

Una peste alta, ea își ține la curent admiratorii cu multe evenimente care au loc în viața ei. Chiar dacă nu toate sunt fericite. Cum s-a întâmplat recent, când și-a făcut un selfie vizibil afectată de o stare de rău, mărturisind câteva dintre simptomele cu care se confruntă de câteva zile.

Gina Pistol are probleme de sanatate

Păi…Durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală, plus înțărcat. ÎNȚĂRCAT! Sunt #bine. Cam atât despre mine…”, a scris vedeta pe Instagram.

O oră mai târziu, ea a făcut un instastory din sala de fitness, pesemne că nu a lăsat niciunul dintre simptome să-i strice antrenamentul.

Cum a slăbit Gina Pistol după ce a născut

Gina Pistol a recunoscut în luna ianuarie a acestui an cât de mult s-a îngrășat pe perioada sarcinii. Și chiar se bucura de faptul că, pentru o perioadă, a putut face sport.

Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a explicat Gina Pistol pe pagina ei de Instgaram.

Publicat: 04 iul. 2022, 13:12 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă