Dieta Ginei Pistol. Cum a reușit să slăbească vedeta, după ce a născut

Publicat: 09 apr. 2021, 08:54 Autor: Andreea Voicu Vedete

Dieta Ginei Pistol. Gina Pistol a devenit mămică de curând, iar fericirea este extrem de mare. Ea și Andrei Maria, alias Smiley, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. În timpul sarcinii, blondina a acumulat câteva kilograme în plus, însă după ce a născut, a reușit să slăbească.

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță pe care o va boteza Josephine Ana Maria. În timpul sarcinii, prezentatoarea TV a acumulat câteva kilograme în plus și s-a confruntat și cu retenția de apă. După naștere, pentru a scăpa de kilogramele în plus, Gina Pistol respectă un program de trei mese principale și două gustări. Pe rețelele de socializare, Gina Pistol le-a mărturisit celor care o urmăresc că a reușit să ajungă de la mărimea M la mărimea S, lucru ce a bucurat-o foarte mult pe vedetă.

Gina Pistol le-a mărturisit prietenilor de pe social media că apelează la un serviciu care îi livrează mâncarea pe fiecare zi și care îi calculează și caloriile. Prezentatoarea de la ”Asia Express” consumă, de exemplu, dimineața o budincă din semințe de chia cu mango, care conțin fibre, proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, potasiu și vitaminele B1, B2 și B3. Una dintre gustări este formată dintr-o limonadă de cătină cu sirop de arțar. La prânz, ea a servit un file de șalău pane la cuptor și un piure de mazăre. O altă gustare este formată din fructe de sezon, iar cina este extrem de gustoasă: chifteluțe din hrișcă cu salată frisee (andivă creață) și roșii cherry, arată Unica.

Gina Pistol, înainte să nască

Smiley a vorbit despre relația cu Gina Pistol

Recent, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar sentimentul este unul greu de descris: fericire, extaz, bucurie și… responsabilitate majoră! Cei doi au o fetiță împreună, pe Josephine Ana, care are mai puțin de o lună de când s-a născut. Smiley a povestit în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar despre cum este Gina Pistol și motivul pentru care o consideră prezența feminină de care avea nevoie în viața lui.

„Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. acela de a fi mama)”, i-a povestit Smiley lui Mihai Morar, arată Cancan.

Artistul a continuat și a vorbit despre cum o vede pe partenera sa de viață: „Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”.

Sursă foto: capturi video Youtube, capturi rețele de socializare Gina Pistol

Publicat: 09 apr. 2021, 08:54 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă