Smiley a dat din casă! Cum se comportă, de fapt, Gina Pistol, atunci când n-o vede nimeni

Publicat: 05 Apr. 2021, 09:17 Vedete

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Recent, cei doi au devenit chiar părinți de fetiță, iar bucuria este și mai mare acum în familia lor, căci amândoi și-au dorit extrem de mult să aibă copil. Artistul a povestit în cadrul unui podcast ce atuuri are partenera sa de viață și cât de fericit este alături de ea.

Recent, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, iar sentimentul este unul greu de descris: fericire, extaz, bucurie și… responsabilitate majoră! Cei doi au o fetiță împreună, pe Josephine Ana, care are mai puțin de o lună de când s-a născut. Smiley a povestit în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar despre cum este Gina Pistol și motivul pentru care o consideră prezența feminină de care avea nevoie în viața lui.

„Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. acela de a fi mama)”, i-a povestit Smiley lui Mihai Morar, arată Cancan.

Artistul a continuat și a vorbit despre cum o vede pe partenera sa de viață: „Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare. Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”.

Gina Pistol a slăbit enorm

Recent, iubita lui Smiley a publicat pe rețelele de socializare rezultatele pe care le-a obținut după naștere. Frumoasa blondină s-a fotografiat într-o pereche de colanți modelatori, mândră de rezultatele pe care le-a obținut.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjeria modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum)”, a scris Gina Pistol într-un InstaStory.

sursă foto: captură video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 05 Apr. 2021, 09:17 Vedete
Pe aceeași temă