Prin ce metodă a slăbit Gina Pistol în timp record, pentru a se întoarce la ”Chefi la cuțite”!

Publicat: 12 oct. 2022, 11:53 Autor: Camelia Vedete

Prin ce metodă a slăbit Gina Pistol în timp record. Gina Pistol a anunțat că a început dieta, dar și un program de antrenament gândit de Carmen Fit, una dintre cele mai ”vânate” antrenoare din România. Ea a slăbit aproape 10 kilograme până acum, iar noua siluetă și-a expus-o pe platoul de filmare al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a recunoscut în luna ianuarie a acestui an cât de mult s-a îngrășat pe perioada sarcinii.

Prin ce metodă a slăbit Gina Pistol în timp record

Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos.
Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a explicat Gina Pistol pe pagina ei de Instgaram.

Carmen Fit o ”sculptează” din nou pe Gina Pistol

Pentru că abia născuse, o perioadă de timp nu a pus presiune pentru a reveni la kilogramele inițiale. La un an distanță, a considerat că este momentul să-și ”retușeze” formele cu dietă, dar și sport.

În ajutor i-a sărit Carmen Fit, antrenoarea care a mai lucrat în trecut cu vedeta și a adus-o în cea mai bună formă a ei.

 

Gina a primit de la ea un plan alimentar, dar și seriile de exerciții pe care le-a urmat cu strictețe, iar rezultatele sunt deja vizibile. Gina a slăbit aproape 10 kilograme fără să se înfometeze, dar eliminând aproape total carbohidrații ”răi”.

Un astfel de plan alimentar construit de Carmen Fit nu este deloc ieftin, ci ajunge să coste chiar și 600 de euro.

Publicat: 12 oct. 2022, 11:53 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă