Detaliul pe care aproape nimeni nu-l știa despre Gina Pistol! Ce relație are cu părinții ei

Publicat: 06 Apr. 2021, 08:51 Vedete

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, iar relația cu Smiley a atras noi simpatizanți în tabăra ei! Chiar dacă apare mereu impecabilă pe sticlă, cu zâmbetul pe buze și glumeață, puțini știu care este relația cu părinții ei.

Nu mulți știu detaliul că părinții Ginei Pistol sunt divorțați. A vorbit în urmă cu ceva timp despre acest lucru. Părinții eu s-au separat atunci când vedeta era mică. După divorț, Gina Pistol ar fi fost foarte deranjată de atitudinea pe care ar fi avut-o tatăl său când a decis să se recăsătorească: ”Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”.

De asemenea, și bunica Ginei Pistol a vorbit despre modul în care a crescut-o pe prezentatoarea TV: ”Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, arată Spynews.

Gina Pistol a slăbit enorm

Recent, iubita lui Smiley a publicat pe rețelele de socializare rezultatele pe care le-a obținut după naștere. Frumoasa blondină s-a fotografiat într-o pereche de colanți modelatori, mândră de rezultatele pe care le-a obținut.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjeria modelatoare încă din ziua a 4-a. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanții compresivi postpartum)”, a scris Gina Pistol într-un InstaStory.

Sursă foto: captură video youtube

Publicat: 06 Apr. 2021, 08:51 Vedete
Pe aceeași temă