Imaginile pe care le aștepta toată lumea! Smiley și Gina Pistol au scos-o în public pe micuța Josephine. Cu cine seamănă fetița

Publicat: 08 Sep. 2021, 11:12 Vedete

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu șase luni. Nu au fost însă prea darnici cu informațiile referitoare la fiica lor. Refuză, pentru moment, să-i dezvăluie fața și preferă să trăiască această perioadă departe de agitația din showbiz. Recent, CANCAN.RO i-a surprins însă în „formulă completă”.

Din luna martie, Smiley și Gina Pistol au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului! Venirea pe lume a micuței Josephine Ana Maria le-a schimbat radical viața, iar asta se poate observa atât din postările pe care cei doi le fac pe rețelele de socializare, cât și din imaginile surprinse de paparazzi.

Recent, Smiley și Gina au profitat de vremea frumoasă și au ieșit la o mică plimbare, la pas, prin Capitală. Nu singuri, ci alături de micuța Josephine, dar și de prieteni. După ce fosta prezentatoare a show-ului „Asia Express” a făcut mici cumpărături, s-au îndreptat către o terasă de pe Calea Victoriei. Ajunși acolo, Smiley și Gina au avut un moment de respiro, asta pentru că de cea mică s-a ocupat mai mult prietena lor.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 08 Sep. 2021, 11:12 Vedete
Pe aceeași temă