Gina Pistol și Smiley, în culmea fericirii! Au primit o veste neaşteptată: „Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie”

Publicat: 10 oct. 2023, 11:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bucurie mare pentru Gina Pistol şi Smiley. Cei doi au primit recent o veste neaşteptată. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș. Vedeta de la ProTV a fost în extaz când a aflat vestea cea mare.

Smiley și Gina Pistol sunt din nou în culmea fericirii, iar motivul pentru zâmbetele lor este un copil. De când au devenit părinţi, viaţa acestora s-a schimbat radical, iar universul lor se învârte în jurul micuţei Josephine. Au început să vadă altfel lucrurile, sunt mult mai sensibili, iar atunci când vorbesc despre copii se emoţionează instant.

Smiley, Gina Pistol şi fiica lor

Gina Pistol şi Smiley sunt în culmea fericirii!

Cei doi au fost foarte bucuroşi să afle că o bună prietenă de familie a rămas însărcinată. Alina Dincă, fostă concurentă de la Vocea României va aduce pe lume un copil.

Alina şi Smiley lucrează împreună încă din anul 2011. Cei doi sunt foarte buni prieteni, motiv pentru care Smiley a fost extrem de fericit că familia ei se măreşte. Tânăra s-a căsătorit civil recent şi este deja în primul trimestru de sarcină.

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Alina Dincă a vorbit despre sarcină și despre prietenia ei cu Smiley și Gina Pistol.

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță”, a declarat Alina Dincă, potrivit sursei citate.

Alina Dincă: „Gina este o căldură de om”

În continuare Alina Dincă a vorbit și despre reacția pe care au avut-o Smiley și Gina Pistol, atunci când le-a dat vestea cea mare.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie. Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate.

De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important”, a mai spus aceasta, conform sursei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 10 oct. 2023, 11:21 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×