Cine o va boteza pe fetița Ginei Pistol și a lui Smiley: ”Este mentorul lui…”

Publicat: 10 Mar. 2021, 09:36 Vedete

Gina Pistol a născut seara trecută o fetiță perfect sănătoasă. Pe lângă această veste emoționantă, fanii celor doi artiști au mai avut parte de o surpriză. S-a aflat cine va fi nașul micuței!

Smiley și Gina Pistol au ales un naș pe măsură și asta pentru că, potrivit surselor apropiate celor două vedete, cel care le va boteza fetița va fi nimeni altul decât Adrian Sârbu. Se pare că, fondatorul televiziunii Pro TV îi este mentor și prieten de încredere cântărețului de foarte mulți ani.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.

Gina Pistol a născut o fetiță de nota 10

Cel care a făcut marele anunț a fost chiar fericitul tătic. Smiley și-a adunat toate emoțiile într-un mesaj pe care l-a publicat Facebook, și în care a anunțat că Gina Pistol a născut o fetiță sănătoasă, pregătită să dea piept cu întreaga lume!

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Smiley, pregătiri intense pentru rolul de tătic

Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu cum s-a pregătit pentru momentul în care fiica sa va fi acasă alături de el.

”Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul”, a spus el.

”Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul. Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”, a adăugat artistul.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Mar. 2021, 09:36 Vedete
Pe aceeași temă