Gina Pistol s-a umplut de alunițe în timpul sarcinii! Care este motivul

Publicat: 17 Mar. 2021, 10:26 Vedete

Gina Pistol s-a umplut de alunițe în ultima perioadă a sarcinii. Vedeta Antena 1 nu a avut o sarcină tocmai ușoară, însă nici una foarte grea. De-a lungul celor 9 luni s-a confruntat cu diverse probleme, aciditate la stomac, stări de somnolență, obosea foarte repede și multe altele, normale însă, într-o sarcină.

Gina Pistol s-a umplut de alunițe în timpul sarcinii. Care este motivul?

Una dintre problemele care i-au dat de gândit însă blondinei și au neliniștit-o pe moment au fost apariția mai multor alunițe în zona decolteului și pe gât, conform unor surse din anturajul ei. Ba mai mult, Gina s-ar fi consultat și cu medicul căruia i-ar fi expus problema sa și s-a liniștit abia după ce a primit explicațiile necesare.

Mai mult, la un moment dat, blondina a și pus câteva imagini pe story în care le arăta fanilor câte alunițe i-au apărut în zona gâtului.

Specialiștii însă spun că și apariția alunițelor în timpul sarcinii este o reacție normală la multe graviduțe. Doctorii spun că modificarea nivelurilor hormonale din sânge sunt responsabile pentru apariția sau modificarea culorii alunițelor de pe piele, scrie click.ro care citează sfatulmedicului.ro.

Gina Pistol a născut o fetiță de nota 10

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, zilele trecute când vedeta Antena 1 a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

 

 

Publicat: 17 Mar. 2021, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă