Gestul făcut de Gina Pistol, după ce a născut! Ea și Smiley sunt în culmea fericirii

Publicat: 17 Mar. 2021, 09:02 Vedete

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii după ce au devenit, oficial, părinți. Recent, prezentatoarea TV și artistul au ales ce nume va purta bebelușul lor!

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol și Smiley și-au luat în serios rolul de părinți, căci frumoasa prezentatoare TV a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Pe rețelele de socializare, Gina Pistol a arătat urmăritorilor ei ce numa va purta de acum înainte fetița lor. Astfel că, cei doi s-au decis să o numească Josephine Ana Maria. „Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de la primul zâmbet”, reprezintă un mesaj scris pe Instagram, în dreptul unei ecografii. Perioada sarcinii a fost un moment extrem de important pentru Gina Pistol. Nu doar că a descoperit sentimente noi și și-a îndreptat calea spre a învăța lucruri noi despre perioada în care s-a aflat, însă prezentatoarea TV face acum parte din universul copiilor, după ce a devenit, oficial, mămică. Ea și Smiley s-au pregătit temeinic pentru momentul acesta!

Smiley stă acasă cu fetița lui și cu Gina

Smiley a ales să stea acasă alături de Gina Pistol și de fetița lor.

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse din anturajul celor doi proaspăt părinți.

Sursă foto: arhivă Ciao, captură Instagram Gina Pistol

Publicat: 17 Mar. 2021, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă