Cum se numește fetița lui Smiley și a Ginei Pistol! Ce nume au ales proaspeții părinți!

Publicat: 16 mart. 2021, 18:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți!

Cu o săptămână în urmă, Gina a născut o fetiță perfect sănătoasă, un copil dorit și mult așteptat. Tinerii părinți abia se mai dezlipesc de micuța, al cărui nume de prințesă l-au anunțat azi.

Fetița lui Smiley cu Gina Pistol se numește Josephine Ana Maria, iar anunțul numelui a fost făcut de Gina Pistol într-un story pe Instagram, pe noua melodie a lui Smiley, “Până la tine”.

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată la 40 de ani, atunci când se aștepta mai puțin. Imediat după ce au făcut declarații despre relația care îi leagă de 4 ani de zile, Gina Pistol radia de bucurie. La scurt timp, vedeta a afișat și o burtică de gravidă care a împlinit-o întru totul. Probabil că și căsătoria celor două vedete va veni în mod firesc după nașterea primului lor copil. În cadrul unui podcast Smiley a declarat: „Cu Gina Pistol nu a fost o dragoste la prima vedere… Nu exclud căsătoria”!

Smiley este atât de îndrăgostit de noul membru al familiei sale cu Gina, fetița lor, Josephine Ana Maria, încât se pare că nu mai vrea deloc să plece de acasă și a decis să își petreacă timpul doar cu fetele lui.

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțîn. Va stă acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va acceptă cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casă și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte că Gina să nască”, spun surse apropiate celor doi proaspăt părinți.

Publicat: 16 mart. 2021, 18:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă