Primele imagini cu Gina Pistol, după ce a născut: ”Fetița noastră este foarte bine”

Publicat: 14 mart. 2021, 10:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți de fetiță. Abia așteptau să o țină în brațe, iar acum bucuria este enormă, după ce Ginuța a născut în data de 9 martie. La scurt timp, au apărut și primele imagini cu prezentatoarea TV.

Printr-un mesaj, Gina Pistol și artistul Smiley au transmis un mesaj către cei care îi urmăresc, abia așteptau să devină părinți, iar acum minunea s-a întâmplat! Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a mulțumit și personalului medical. La trei zile după ce cântărețul a devenit oficial tătic, a lansat și o piesă dedicată fiicei sale. Iar la o zi de la lansarea piesei, Ginuța a făcut și mărturisiri, emoționată fiind de faptul că a devenit mămică pentru prima oară: ”Am lacrimi în ochi. Sunt de fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate-s legate de ea și despre ea. Fiica noastră”.

„Bună! Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag! Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte (n.r. a intervenit Gina spunând „Și peste a doua, și peste a treia”) acasă. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis urări, sfaturi, energie pozitivă”, a spus Smiley.

Evident, a completat și Gina: „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un roller coaster emoțional. (…) Le mulțumim celor de la Spitalul Sanador, începând de la toată secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist care s-a ocupat de mine, medicului meu. Au fost foarte drăguți cu noi, ne-am simțit răsfățați și pe lângă asta cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre care este sănătoasă și e minunată”.

Smiley stă acasă cu fetița lui și cu Gina

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse din anturajul celor doi proaspăt părinți.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă,  Cancan

Publicat: 14 mart. 2021, 10:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă