Smiley și Gina Pistol s-au gândit la ce nume va purta fetița lor! ”Se va schimba în bine totul”

Publicat: 13 Mar. 2021, 12:57 Vedete

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți, după ce au devenit părinți cu alte în regulă, oficial. Ba mai mult decât atât, faimosul artist a și făcut declarații după evenimentul fericit și a spus că s-au gândit la ce nume va purta bebelușul lor.

Artistul Smiley și prezentatoarea TV Gina Pistol au devenit oficial părinți, iar bucuria este enormă! Cei doi s-au gândit dinainte la ce nume va purta copilul lor, dar încă nu au dezvăluit care va fi acesta.

”Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley pentru Spynews.

Smiley stă acasă cu fetița lui și cu Gina

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse din anturajul celor doi proaspăt părinți.

Smiley a devenit tătic zilele trecute, și imediat după a postat un mesaj emoționant.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă (…)”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă

Publicat: 13 Mar. 2021, 12:57 Vedete
Pe aceeași temă