”A renunțat la tot! Nu va mai accepta cântări”. Smiley își va șoca toți fanii cu decizia pe care a luat-o după nașterea fetiței sale

Publicat: 12 Mar. 2021, 19:40 Vedete

Smiley a luat o decizie importantă odată cu venirea pe lume a fetiței sale! Gina Pistol este în culmea fericirii!

Zilele trecute, Smiley și Gina Pistol au trăit emoții de nedescris! Cei doi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care mămica Gina a dus-o pe lume prin cezariană la o clinică privată din Capitală. Micuța a avut la naștere 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul le-a spus că este “perfectă”, după cum a anunțat artistul pe contul său de socializare.

Ce decizie a luat Smiley, artistul care a devenit proaspăt tătic?

În ultima perioadă a sarcinii, Smiley i-a fost alături Ginei, astfel că a rărit drumurile, filmările, și a petrecut mai mult timp acasă, lângă ea, mai ales că ultimul trimestru de sarcină n-a fost tocmai ușor pentru vedeta Antena 1. Blondina se mișca greu, obosea foarte tare și repede, avea dureri de spate, și nu mai reușea să facă multe din lucrurile pe care obișnuia să le facă.

Ei bine, dacă atunci artistul și-a rărit plecările, acum, de când micuța a venit pe lume, Smiley a decis să stea numai acasă cu fetele lui, cel puțin câteva luni bune!

Smiley stă acasă cu fetița lui și cu Gina

Smiley și-a închis programul până în vară, cel puțin. Va sta acasă cu Gina și fetița lor, dorește să se implice în creșterea micuței, să o ajute pe Gina. Amândoi au făcut și cursuri în acest sens, s-au documentat mult. Astfel, urgențele și le va rezolva de acasă, concerte nici nu se pune problema, nu numai că e pandemie, dar nu va accepta cântări în primele luni de viață ale fetiței, și nici la filmări sau să se implice în alte proiecte nu dorește să o facă. Casa și-au renovat-o, și-au redecorat-o în mare parte, au fost câteva luni de muncă acolo, dar au pus totul la punct cu puțin timp înainte ca Gina să nască”, susțin surse din anturajul celor doi proaspăt părinți.

Smiley a devenit tătic zilele trecute, și imediat după a postat un mesaj emoționant.

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță urmatoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă (…)”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

 

Publicat: 12 Mar. 2021, 19:40 Vedete
Pe aceeași temă