Gina Pistol, despre problemele de sănătate cu care se confruntă la două luni după naştere: ‘Prima consecința pe care o observ în cazul meu…’

Publicat: 13 May. 2021, 11:36 Vedete

Gina Pistol este în culmea fericirii după ce a născut-o pe fetiţa sa. Deşi trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, frumoasa blondină nu se poate bucura pe deplin de momentele minunate alături de cei dragi, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a făcut mai multe declaraţii pe tema acestui subiect şi a explicat ce se întâmplă în viaţa sa.

Gina Pistol este din ce în ce mai activă pe reţelele de socializare şi ori de câte ori are puţin timp liber, iubita lui Smiley vorbeşte cu mamele sau viitoarele mămici care o urmăresc în mediul online şi le dă acestora diferite sfaturi de parenting. Blondina le povesteşte acestora cu ce probleme se confruntă sau cum reuşeşte să rezolve anumite situaţii prin care au trecut sau trec şi alte persoane ca şi ea.

Astfel, pe pagina sa de Insatgram, prezentatoare le-a povestit urmăritorilor ei despre una dintre problemele care a reuşit să o îngrijoreze după ce a devenit mamă. Mai exact, Gina a mărturisit că după naştere părul său a avut de suferit, iar acum a început să îi cadă tot mai mult.

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului”a spus Gina Pistol, pe rețeaua de socializare.

Ce relație are Gina Pistol cu părinții ei

Nu mulți știu detaliul că părinții Ginei Pistol sunt divorțați. A vorbit în urmă cu ceva timp despre acest lucru. Părinții eu s-au separat atunci când vedeta era mică. După divorț, Gina Pistol ar fi fost foarte deranjată de atitudinea pe care ar fi avut-o tatăl său când a decis să se recăsătorească: ”Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”.

De asemenea, și bunica Ginei Pistol a vorbit despre modul în care a crescut-o pe prezentatoarea TV: ”Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, arată Spynews.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 May. 2021, 11:36 Vedete
Pe aceeași temă