Exclusiv| Graviduța Gina Pistol abia se mai mișcă. Blonda are dureri de spate și respiră greu! Cum a fost surprinsă alături de Smiley

Publicat: 31 Jan. 2021, 20:19 Vedete

Graviduța Gina Pistol abia se mai mișcă! Iubita lui Smiley este însărcinată în ultimul trimestru și urmează să aducă pe lume primul ei copil, o fetiță, așa cum a anunțat CIAO.RO AICI, în urmă cu câteva luni.

Gina a luat multe kilograme în greutate, așa cum era și de așteptat, și se mișcă destul de greu. Nu o dată, blondina a dezvăluit în story-urile sale că respiră greu, și că obosește foarte repede.

Graviduța Gina Pistol, la coadă la patiserie, ținându-se de spate

Ei bine, o credem pe cuvânt căci am surprins-o într-un mall din Capitală, zilele acestea, la cumpărături alături de viitorul tătic Smiley.

Cei doi au fost să cumpere un aspirator, însă nu înainte de a opri la patiserie, căci Gina se pare că a poftit la produsele calde pe care le-a văzut în vitrină.

Astfel, în timp ce Smiley s-a sprijinit de un perete și a butonat telefonul, graviduța Gina Pistol a stat la coadă câteva minute. Blondina se ținea de spate cu ambele mâini, semn că are dureri, probabil.

După ce au achitat la patiserie, Gina Pistol și Smiley au pornit către un magazin cu electrocasnice însă nu oricum, ci ținându-se de mână ca doi proaspeți îndrăgostiți.

În magazin n-au poposit prea mult, cei doi s-au decis destul de repede asupra produsului pe care și-l doresc. Vedeta și artistul sunt în pline renovări de câteva luni și vor ca totul să fie gata până la venirea pe lume a fetiței lor.

Gina Pistol cu mâna pe burtă, Smiley cu aspiratorul în brațe

La ieșirea din magazin, Gina Pistol, în timp ce cobora pe scara rulantă, a pus mâna pe burtică, în semn de protecție, probabil, sau, cine știe, poate micuța din pântec era agitată. Smiley s-a mișcat repejor să facă garanție produsului după care cei doi au și ieșit din mall și au plecat spre mașină.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 3 ani, însă vreme de câteva luni bune și-au ținut relația secretă, departe de luminile reflectoarelor. Gina a rămas însărcinată, fiind o surpriză plăcută atât pentru ea căci, după cum a povestit, medicii nu prea i-au dat șanse să rămână gravidă, cât și pentru el. Acum, blondina este în ultimul trimestru de sarcină și se pregătește să aducă pe lume o fetiță.

Publicat: 31 Jan. 2021, 20:19 Vedete
Pe aceeași temă