EXCLUSIV| Graviduța Gina Pistol, răsfățată de colegii de emisiune! Cu ce stări se confruntă iubita lui Smiley

Publicat: 20 Nov. 2020, 12:59 Vedete

Graviduța Gina Pistol, răsfățată de colegi la emisiunea “Chefi la cuțite”! Însărcinată în al doilea trimestru, iubita lui Smiley, este în centrul atenției la show-ul culinar de la Antena 1. În afară de faptul că atât echipa, cât și colegii o menajează să nu care, să nu facă efort, aceștia o răsfață zilnic, la filmări, cu delicatese gătite proaspăt.

Graviduța Gina Pistol, răsfățată cu preparate culinare

Pentru că a rămas însărcinată la aproape 40 de ani, când nu mai speră că va mai putea rămâne gravidă, Gina Pistol trebuie să fie foarte atentă la tot ce face ca să nu-și pună în pericol sănătatea ei sau a bebelușei ce urmează să vină pe lume. Astfel, blondina se protejează cât poate și cum poate, respectă cu strictețe indicațiile date de medic, însă și cei din jurul ei au la fel de multă grijă de ea.

 “La filmări nu cară nimic, este menajată, toată lumea o îndrăgește, o iubește, și toată lumea se bucură pentru fericirea ei, pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Și a venit când nu se aștepta, ea credea că nu va putea avea copii. Are aproape 40 de ani și o sarcină la această vârstă este puțin mai “pretențioasă” decât altele. Colegii și întreaga echipă o răsfață cu bucate alese, făcute proaspăt, care mai de care îi dă să mănânce.

Graviduța Gina Pistol a luat în greutate

Ea nu-i refuză, gustă din fiecare, nu mănâncă toată porția de teamă să nu se îngrașe prea tare. A luat ceva în greutate, s-a și umflat, așa că este destul de atentă. Recent a început să se plângă de oboseală, obosește mai repede, face câțiva pași și e obosită… vă dați seama este abia în trimestrul doi de sarcină. În rest se simte bine, astea sunt stări normale la gravide. Bine, mai are zile în care nu poate mânca pentru că are arsuri. La emisiune e răsfățată, acasă este de Smiley, atunci când este el acasă. Că și el are filmări, are contracte de onorat, nu este mereu acasă”, susțin surse din anturajul Ginei Pistol.

Gina Pistol obosește repede și are arsuri

Despre arsurile pe care le are, graviduța a povestit recent și într-un insta story unde le-a arătat fanilor că bea lapte pentru că a auzit că este bun pentru astfel de arsuri de la stomac.

Acasă însă, graviduța Gina Pistol are bază în Smiley, însă atunci când acesta este plecat… tot singură face treaba. Mai exact, conform acelorași surse, blondina merge singură la cumpărături, umple portbagajul mașinii și, ca să le ducă în casă, face câteva drumuri!

“Face cumpărături, mai greu este când ajunge acasă. Pentru că nu are voie să facă efort, să care, face câteva drumuri de la mașină în casă și cară cumpărăturile. Mai și gătește, și mai și reamenajează casa pentru că se pregătește pentru venirea pe lume a micuței lor”, mai spun aceleași surse.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de 3 ani și se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Cei doi vor avea o fetiță.  

Foto: Instagram Gina Pistol/Speak

 

Publicat: 20 Nov. 2020, 12:59 Vedete
Pe aceeași temă