Sunt făcuți unul pentru altul! Gestul lui Smiley față de Gina Pistol care i-a bucurat pe internauți

Publicat: 25 Dec. 2020, 09:24 Vedete

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți pentru prima oară în luna februarie a anului care urmează. Dacă înainte relația lor era una „ascunsă”, ferită de ochii publicului, deși se specula că sunt împreună, de data aceasta nu se mai feresc și își declară iubirea în mod public.

Gina Pistol și Smiley nu se mai feresc deloc de data aceasta și își afișează relația în mod public, pe rețelele de socializare, semn că cei doi sunt extrem de fericiți împreună și se iubesc foarte mult. Cei doi sunt împreună din anul 2017: „De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol, arată Cancan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Ce cadou i-a făcut Smiley de ziua ei

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în dimineața în care a împlinit vârsta de 40 de ani: “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

Gina Pistol urmează să nască anul viitor în februarie

În prezent, Gina Pistol este gravidă în 28 de săptămâni! Chiar pe internet, prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” le-a spus urmăritorilor că a avut o altă poftă, și anume de portocale și chec! Chiar ieri, Gina Pistol a anunțat pe Instastory faptul că ea și Smiley sunt foarte aproape de terminarea pregătirilor camerei bebelușului, fiind foarte mulțumiți de cum arată acum. Ginuța urmează să nască anul viitor, undeva în luna februarie. Până în prezent, ea și Smiley nu s-au decis asupra unui nume pentru bebeluș.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhiva Ciao

Publicat: 25 Dec. 2020, 09:24 Vedete
Pe aceeași temă