Cum arată Gina Pistol gravidă în 28 de săptămâni! Ea și Smiley aproape că au terminat de aranjat camera bebelușului

Publicat: 22 Dec. 2020, 09:13 Vedete

Gina Pistol, prezentatoarea tv de la Antena 1, parcă e din ce în ce mai fericită pe zi ce trece! Ginuța le-a arătat urmăritorilor săi burtica de gravidă. Cum arată vedeta gravidă în 28 de săptămâni.

În prezent, Gina Pistol este gravidă în 28 de săptămâni! Chiar pe internet, prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” le-a spus urmăritorilor că a avut o altă poftă, și anume de portocale și chec! Chiar ieri, Gina Pistol a anunțat pe Instastory faptul că ea și Smiley sunt foarte aproape de terminarea pregătirilor camerei bebelușului, fiind foarte mulțumiți de cum arată acum. Ginuța urmează să nască anul viitor, undeva în luna februarie. Până în prezent, ea și Smiley nu s-au decis asupra unui nume pentru bebeluș.

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, spunea Smiley.

Gina Pistol este gravidă în 28 de săptămâni. Sursă foto: Capturi Instastory Gina Pistol

Ce cadou i-a făcut Smiley de ziua ei

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în dimineața în care a împlinit vârsta de 40 de ani: “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

Sursă foto: Capturi instastory Gina Pistol, capturi video youtube

Publicat: 22 Dec. 2020, 09:13 Vedete
Pe aceeași temă