Gina Pistol, o nouă imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Iubita lui Smiley e în al nouălea cer

Publicat: 15 Dec. 2020, 14:12 Vedete

Gina Pistol, partenera de viață a artistului Smiley, va deveni mămică în curând.  Smiley și Gina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care va trece la un alt nivel în doar câteva luni, atunci când Gina Pistol va naște,

Chiar dacă nu a vorbit foarte mult în presă despre sarcină, Gina Pistol și-a surprins recent fanii din mediul online cu o fotografie în care arată cât de mult i-a crescut burtica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley amenajează camera bebelușului

Bucuria că Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară este imensă. Recent, ea și partenerul ei de viață, Smiley, fac pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. Cei doi amenajează împreună camera copilului. Alături de cei doi se află și motanul Gosha.

”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, spune Gina Pistol, arată Cancan.

Gina Pistol s-a accidentat într-un moment de neatenție

Gina Pistol a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce le-a povestit acestora faptul că s-a dezechilibrat și a căzut. Șocul pe care l-a suferit frumoasa prezentatoare TV a fost unul atât de mare încât, în acel moment nu a mai putut să facă nimic. Din fericire nu s-a întâmplat ceva grav, însă lovitura i-a provocat semne care vor rămâne ceva timp pe corp.

Publicat: 15 Dec. 2020, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă