Au început pregătirile! Gina Pistol și Smiley amenajează camera bebelușului

Publicat: 27 Nov. 2020, 15:41 Vedete

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului lor. Celebrul cuplu se ocupă acum de amenajarea camerei!

Este gravidă în cel de-al doilea trimestru, iar bucuria că Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară este imensă. Recent, ea și partenerul ei de viață, Smiley, fac pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. Cei doi amenajează împreună camera copilului. Alături de cei doi se află și motanul Gosha.

”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, spune Gina Pistol, arată Cancan.

Gina Pistol s-a accidentat într-un moment de neatenție

Gina Pistol a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce le-a povestit acestora faptul că s-a dezechilibrat și a căzut. Șocul pe care l-a suferit frumoasa prezentatoare TV a fost unul atât de mare încât, în acel moment nu a mai putut să facă nimic. Din fericire nu s-a întâmplat ceva grav, însă lovitura i-a provocat semne care vor rămâne ceva timp pe corp.

Gina Pistol a publicat recent pe pagina sa de Instagram mai multe filmulețe în care le povestește internauților pățania prin care a trecut. Blondina s-a ales cu câteva vânătăi de toată frumusețea, însă partea bună a lucrurilor este că nimic grav nu s-a întâmplat.

„Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul”, a povestit vedeta pe Instagram.

Sursă foto: capturi Instagram Gina Pistol

Publicat: 27 Nov. 2020, 15:41 Vedete
Pe aceeași temă