Gina Pistol, în culmea fericirii! Ce a putut să le arate fanilor!

Publicat: 08 Nov. 2020, 15:43 Vedete

Gina Pistol este în culmea fericirii! Vedeta este în al doilea trimestru de sarcină, iar recent, și-a emoționat fanii din mediul online. IUbita lui Smiley a publicat prima ecografie a micuței lor.

Gina, care este extrem de activă pe conturile de socializare și împărtășește toate momentele din viața de viitoare mamă cu fanii ei, le-a făcut acestora o surpriză, publicând prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley. La începutul anului viitor, Gina Pistol și Smiley își vor întâmpina fetița, care, în ceea ce o privește pe simatica blondină – căreia i s-a spus că nu poate deveni mamă pe cale naturală – este o adevărată minune.

Drept urmare, Gina trăiește cu bucurie toate senzațiile de viitoare mămică și, chiar dacă s-a confruntat cu retenția de apă pe parcursul sarcinii, a rămas în continuare extrem de activă și de pozitivă.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro.

Gina Pistol, începutul dificil în Capitală

În anii 2000, a acceptat să pozeze în Playboy, celebra revistă pentru bărbați. Decizia ei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Publicul masculin a fost atras de ceea ce a văzut în poze, iar Gina a repetat experiența de mai multe ori.

O dată cu aparițiile în Playboy, Gina Pistol a intrat și în vizorul televiziunilor. În 2005, a acceptat oferta de la Național TV, de a prezenta emisiunea ”Nu suntem blonde”. Au urmat apariții în diferite seriale și filme, cum ar fi ”La Bloc” sau ”Margo, iubire de cartier”. În plus, farmecul ei le-a atras atenția și celor de la Divertis, care au cooptat-o în echipă.

În urmă cu 10 ani, vedeta a fost desemnată de publicația Pro TV Magazin drept cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc. Nu doar frumusețea a ajutat-o însă pe Gina în carieră. Aceasta a demonstrat că se descurcă de minune în rolul de prezentatoare și astfel a ajuns să devină una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1.

Sursa foto: Gina Pistol Instagram

Publicat: 08 Nov. 2020, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă