Gina Pistol, cadou neașteptat de la Smiley, de ziua ei: ”Am izbucnit în plâns”

Publicat: 09 Dec. 2020, 13:03 Vedete

Frumoasa Gina Pistol, însărcinată în ultimele luni de sarcină, împlinește astăzi 40 de ani. Cu acest prilej deosebit, Smiley i-a făcut un cadou cu totul neașteptat.  

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în această dimineață. “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns.”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley amenajează camera bebelușului

Este gravidă în cel de-al doilea trimestru, iar bucuria că Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară este imensă. Recent, ea și partenerul ei de viață, Smiley, fac pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. Cei doi amenajează împreună camera copilului. Alături de cei doi se află și motanul Gosha.

”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, spune Gina Pistol, arată Cancan.

Gina Pistol s-a accidentat într-un moment de neatenție

Gina Pistol a reușit să își îngrijoreze fanii, după ce le-a povestit acestora faptul că s-a dezechilibrat și a căzut. Șocul pe care l-a suferit frumoasa prezentatoare TV a fost unul atât de mare încât, în acel moment nu a mai putut să facă nimic. Din fericire nu s-a întâmplat ceva grav, însă lovitura i-a provocat semne care vor rămâne ceva timp pe corp.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 09 Dec. 2020, 13:03 Vedete
Pe aceeași temă