FOTO. Gina Pistol, apariție de milioane în finala ”Chefi la Cuțite”! Blondina și-a pus formele în valoare

Publicat: 17 Dec. 2020, 09:18 Vedete

Gina Pistol a avut apariții foarte sexy în cel de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite”. Însă, în marea finală a show-ului culinar, Ginuța a venit cu un decolteu amețitor!

Finala ”Chefi la Cuțite” a avut loc seara trecută, la Antena 1, unde cei trei concurenți finaliști – Ionuț Belei, Roxana Blenche și Maria Șandru – s-au luptat între ei pentru a câștiga marele premiu de 30.000 de euro și titlul pentru cel mai iscusit bucătar. Prezentatoarea emisiunii ”Chefi la Cuțite„, care a furat de fiecare dată privirile telespectatorilor atunci când apărea printre cei trei chefi și concurenți a reușit și de data aceasta să capteze atenția celor din jur. Gina Pistol a venit îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, care îi vine mănușă, cu un decolteu absolut amețitor!

Accesorizată corespunzător, coafată și machiată mai natural, Gina Pistol a făcut cel mai important anunț seara trecută, care a fost așteptat de toată lumea cu sufletul la gură, și anume cine este marele câștigător al celui de-al optulea sezon ”Chefi la Cuțite”.

Gina Pistol și Smiley amenajează camera bebelușului

Bucuria că Gina Pistol va deveni mămică pentru prima oară este imensă. Recent, ea și partenerul ei de viață, Smiley, fac pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. Cei doi amenajează împreună camera copilului. Alături de cei doi se află și motanul Gosha.

”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți niveul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, spune Gina Pistol, arată Cancan.

Ce cadou i-a făcut Smiley de ziua ei

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în dimineața în care a împlinit vârsta de 40 de ani: “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

Sursă foto: Capturi Video youtube 1, 2,

Publicat: 17 Dec. 2020, 09:18 Vedete
Pe aceeași temă