Gina Pistol va avea un coprezentator în sezonul 9 ”Chefi la Cuțite”! Vedeta care va apărea pe micile ecrane

Publicat: 05 Nov. 2020, 10:35 Vedete

După ce Gina Pistol a anunțat că este gravidă și va deveni mămică pentru prima oară, acum vin vești și din partea emisiunii ”Chefi la Cuțite”, pe care o și prezintă.

Emisiunea ”Chefi la Cuțite” va avea în cel de-al noulea sezon un coprezentator, și anume pe Speak, cel care a participat în emisiunea fenomen de la Antena 1, ”Asia Express”. Gina Pistol, care este gravidă și va deveni mămică pentru prima oară, îl va avea alături pe Speak, viitorul soț al Ștefaniei, la filmările cooking show-ului.

“Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenţii intră la jurizare şi uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfăşoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaşte foarte multe poveşti, că voi simţi emoţiile concurenţilor şi că toată experienţa va fi ceva surprinzător. A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, aşa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind şi pe ei”, zice coprezentatorul, arată Ok! Magazine.

Speak, noul coprezentator al Ginei Pistol

De asemenea, Speak a anunțat că pregătește un proiect online care va include episoade cu situații filmate în culise.

“Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioşi cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfăşoară producţia, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune, pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a declarat Speak.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 05 Nov. 2020, 10:35 Vedete
Pe aceeași temă