Gina Pistol, înlocuită? Ce decizia au luat șefii de la Antena 1

Publicat: 28 Oct. 2020, 08:50 Vedete

Vestea că Gina Pistol este gravidă era așteptată de foarte mult timp de către familie și cei apropiați, dar și de cei care o urmăresc zilnic pe rețelele de socializare.

Șefii de la Antena 1 au decis să o înlocuiască pe Gina Pistol, după ce s-a aflat că este gravidă. Însă, până acum nu se știe cine va veni în locul prezentatoarei de la ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express”, show-uri fenomen la postul Antena 1. Conform playtech.ro, vedeta a renunțat la emisiunea ”Asia Express”.

„Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște. Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au declarat persoane din Antena 1.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Oct. 2020, 08:50 Vedete
Pe aceeași temă