Cu ce problemă se confruntă Gina Pistol în timpul sarcinii: ”Uneori, am impresia că sunt Gina de două ori”

Publicat: 03 Oct. 2020, 17:07 Vedete

Gina Pistol a mărturisit că se confruntă cu mici probleme în timpul sarcinii, și anume retenția de apă, care este un fenomen des întâlnit la femeile gravide. Ea chiar s-a adresat către celelalte femei care au trecut prin această problemă pentru a găsi o soluție.

Gina Pistol și Smiley și cuplul Ștefania și Speak se află în vacanță, iar cum vedeta de la ”Asia Express” și ”Chefi la Cuțite” este graviduță, a întâmpinat și o mică problemă: retenția de apă.

“Voiam să vă spun că mă confrunt cu retenția de apă… deși, eu nu fac excese de niciun fel. Și, uneori, am impresia că sunt Gina de două ori. Vă întreb pe voi, cele care ați fost însărcinate, și pe cele care vă pregătiți să deveniți mame, cum procedați? Cum gestionați asta?”, spune Gina Pistol într-un videoclip scurt de pe rețelele de socializare, arată publicația Cancan.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 03 Oct. 2020, 17:07 Vedete
Pe aceeași temă