Gina Pistol, criticată pe internet! Ce i-a spus o femeie a supărat-o

Publicat: 29 Sep. 2020, 11:40 Vedete

Frumoasa Gina Pistol a fost criticată pe internet, atunci când ea se afla în vacanță, alături de Smiley.

Prezentatoarea de la ”Chef la Cuțite” este gravidă în cel de-al doilea trimestru, iar recent aceasta a fost criticată de către o femeie vis-a-vis de relația frumoasă pe care o are cu artistul Smiley. După ce a primit un mesaj acid la adresa ei, Gina l-a postat pe social media, iar internauții au reacționat imediat.

Alături de Speak și Ștefania, cele două cupluri au fost plecate, iar Gina Pistol a și postat pe Instastory un scurt video în care îi arăta pe cei trei stând unii lângă alții, pe canapea, la o masă. Însă, Ginuța a primit și un mesaj: “Din ciclul: Doamne fere’, doamna Șerbana zice așa” – “Smiley este frumos, iar tu nu-l meriți”, arată Cancan.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Publicat: 29 Sep. 2020, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă