Gina Pistol și Smiley, în culmea fericirii. Cei doi viitori părinți și-au văzut pentru prima dată fetița

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:42 Vedete

Gina Pistol și Smiley au fost întotdeauna discreți în ceea ce privește viața lor privată. Cei doi nu au făcut deocamdată declarații oficiale despre primul lor bebeluș, însă din imaginile pe care le publica zilnic pe rețelele de socializare se poate observa cât de fericiți sunt împreună.

În urmă cu câteva luni CIAO.RO anunța în exclusivitate faptul că Gina Pistol este însărcinată. Pentru că bebelușul a început să crească din ce în ce mai repede, ca o mămică grijulie, blondina a mers la un concult ginecolog pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Însoțită de Smiley, Ginuța a intrat în clinică, unde a și rămas aproximativ două ore. Pe tot parcursul consultației cei doi viitori părinți au respectat regulile impuse de autorități și nu au renunțat sub nicio formă la masca de protecție, semn că sănătate lor, dar și a celui mic este pe primul loc.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Publicat: 25 Sep. 2020, 09:42 Vedete
Pe aceeași temă