Gina Pistol, primele imagini cu burtica de gravidă la TV: ”Trec printr-o perioadă atât de frumoasă…”

Publicat: 24 Sep. 2020, 13:28 Vedete

În urmă cu câteva luni CIAO.RO anunța în exclusivitate faptul că Gina Pistol este însărcinată. Acum a venit și confirmarea oficială, după ce frumoasa blondină și-a arătat burtica în direct la TV.

Însărcinată în patru luni, frumoasa prezentatoare TV a fost prezentă într-o emisiune unde a reușit să îi ia prin surprindere pe telespectatori. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mai largă pe corp, vedeta nu a reușit să își ascundă burtica, ba mai mult la un moment dat a făcut un gest care a dat-o de gol.

Iubita lui Smiley a pus mâna de câteva ori pe abdomen, iar în acel moment toată lumea a putut observa că poată un bebeluș în pântece. Deși nu a dorit să vorbească despre acest subiect, cu câteva săptămâni în urmă blondina a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles.

Sătulă de comentariile negative și răutăcioase ale unor internauți, Gina Pistol a luat o decizie radicală: „Eu nu am o problemă cu cei care nu mă plac. Absolut deloc. La rândul meu, am antipatii și simpatii pentru anumite persoane. Însă mă deranjează atunci când răutatea (gratuita) și prostia se întâlnesc în același om. Nu-i înțeleg pe cei care caută nod în papură și aruncă cu pietre, doar pentru simplul motiv că este cool să te exprimi liber, chiar dacă exprimarea asta liberă înseamnă jigniri și instigare la ură. Cu astea am eu o problemă…Dar…trec printr-o perioadă atât de frumoasă, încât, pentru binele meu, prefer să le blochez accesul la contul meu. Să se ducă liniștiți în neliniștea lor sufletească”, a spus Gina Pistol, pe contul său de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Ginei Pistol, sarcină cu riscuri din cauza vârstei

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.

Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiați ai vedetei pentru playtech.ro

Publicat: 24 Sep. 2020, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă