Gina Pistol a rămas cu sechele grave după Covid! ”Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar…”

Publicat: 02 iun. 2022, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Iubita lui Smiley le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o nouă rundă de simptome post-Covid! Gina Pistol recunoaște că nu este în cea mai bună formă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic.

Inclusiv medicii au fost copleșiți de la începutul pandemiei de acest virus imprevizibil, care are atâtea fețe. Pentru unii s-a manifestat ca o simplă viroză tratabilă cu paracetamol, în vreme ce pentru alții a fost cu deznodământ fatal.

Dacă cei mai mulți s-au refăcut și s-au simțit bine în câteva zile sau săptămâni, pentru alții starea de sănătate a rămas deficitară chiar și după doi ani! Cum este cazul Ginei Pistol, care și acum se confruntă cu runda a doua de simpome post-Covid.

După ce a slăbit considerabil și aproape că a revenit la silueta de dinaintea sarcinii, ea și-ar fi dorit să se ”împrietenească” din nou și cu sportul. Acest lucru nu este posibil din cauza unei stări de rău pe care nici ea nu o poate explica foarte bine.

Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin Covid mă simt fără energie. Simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când iubita lui Smiley vorbește despre astfel de simptome ciudate pe care virusul și le-a amprentat asupra corpului ei.

Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu ltiu dacă este cauza hormonală sau post-Covid. Nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu are un miros ciudat. Vă dați seama că îmi știu mirosul. Știu părul ăsta de 41 de ani, adică… Nu știu ce se întâmplă”, a mărturisit vedeta în urmă cu doar câteva luni.

Cum a slăbit Gina Pistol după ce a născut

Gina Pistol a recunoscut în luna ianuarie a acestui an cât de mult s-a îngrășat pe perioada sarcinii. Și chiar se bucura de faptul că, pentru o perioadă, a putut face sport.

Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme.

Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate.

De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a explicat Gina Pistol pe pagina ei de Instgaram.

 

Publicat: 02 iun. 2022, 10:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă