Gina Pistol pleacă de la Antena 1! Care este motivul: “Am decis să-mi închei povestea”

Publicat: 21 feb. 2023, 10:04 Autor: Dora Bazavan Vedete

Gina Pistol pleacă de la Antena 1! Gina Pistol a luat hotărârea de a face niște schimbări radicale în viața ei așa că și-a luat inima în dinți și a făcut anunțul!

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională. Pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol. Vedeta TV și-a însoțit anunțul cu următoarea declarație emoționantă:

Gina Pistol pleacă de la Antena 1!

 „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci:

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite. Mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați. De la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

“Am decis să-mi închei povestea”

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproape 6 ani și de atunci se iubesc ca în filme. Viața lor s-a schimbat total de când a venit pe lume fetița lor, Josephine. Și își doresc să petreacă cât mai mult împreună, ca o familie frumoasă ce sunt. Chiar și în vacanțele exotice în care pleacă, Gina și Smiley simt nevoia să o ia cu ei pe fetița lor.

Publicat: 21 feb. 2023, 10:04 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă