Ana Baniciu, nașa Sandrei Izbașa! Gimnasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Publicat: 27 dec. 2020, 16:13 Autor: Andreea Voicu Vedete

Gimnasta în vârstă de 30 de ani a anunțat pe rețelele de socializare că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Răzvan Bănică! Ana Baniciu s-a oferit să îi fie nașă!

Este fericire mare în familia Sandrei Izbașa. Fosta gimnastă de 30 de ani a acceptat cererea în căsătorie din partea iubitului ei, Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică. Și, mai mult decât atât, se anunță ca Ana Baniciu să le fie chiar nașă: „Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!”.

Ana Baniciu și Sandra Izbașa se cunosc de pe platourile de filmare, în 2019, când au luat parte la lung-metrajul ”Faci sau taci”.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de nepotul lui Ștefan Bănică!

Frumoasa dublă campioană olimpică la gimnastică, Sandra Izbașa, a avut parte de o surpriză extraordinară din partea iubitului ei chiar în sfânta zi de Crăciun! Sportiva a fost cerută de soție de partenerul ei de viață, actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică!

E o diferență de doar doi ani între ei, el – 28, ea – 30, se iubesc, se respectă și se susțin reciproc – dovada vie că relația lor este pe un făgaș frumos! Sandra Izbașa a avut parte de o surpriză foarte frumoasă în ziua de Crăciun. Actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, a făcut pasul cel mare și a ceurt-o în căsătorie pe Sandra Izbașa. Anunțul a fost făcut chiar de campioană pe rețelele de socializare.

”«DA !» Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes ? ❤️?❤️????”, a scris Sandra Izbașa pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apar amândoi.

Sursă foto: capturi video, arhivă Ciao

Publicat: 27 dec. 2020, 16:13 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă