Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun! Prima imagine cu inelul de logodnă

Publicat: 26 dec. 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa dublă campioană olimpică la gimnastică, Sandra Izbașa, a avut parte de o surpriză extraordinară din partea iubitului ei chiar în sfânta zi de Crăciun! Sportiva a fost cerută de soție de partenerul ei de viață, actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică!

E o diferență de doar doi ani între ei, el – 28, ea – 30, se iubesc, se respectă și se susțin reciproc – dovada vie că relația lor este pe un făgaș frumos! Sandra Izbașa a avut parte de o surpriză foarte frumoasă în ziua de Crăciun. Actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică, a făcut pasul cel mare și a ceurt-o în căsătorie pe Sandra Izbașa. Anunțul a fost făcut chiar de campioană pe rețelele de socializare.

”«DA !» Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit ! @razvanbanica1 25.12.2020 #isaidyes ? ❤️?❤️????”, a scris Sandra Izbașa pe rețelele de socializare în dreptul imaginii în care apar amândoi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Cine este Răzvan Bănică

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, relatează digisport.ro.

Sursă foto: arhivă Ciao, Instagram Sandra Izbașa

Publicat: 26 dec. 2020, 11:43 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă