Sandra Izbașa și Răzvan Bănică, fotografia de mii de like-uri. În ce ipostază s-au imortalizat cei doi îndrăgostiți

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:41 Vedete

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, are o relație, de câteva luni, cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

După doar câteva luni de relația, Sandra și Răzvan se declară suflete pereche! Cei doi îndrăgostiți au postat de Instagram o fotografie perfectă. Îmbăcați în halate de casă, cei doi radiază de fericire din mijlocul patului unei camere de hotel. „Soulmates. De când îmi doream să pun hashtag-ul ăsta”, a scris în dreptul fotografiei Sandra Izbașa.  „Pure love”, a fost mesajul lui Răzvan Bănică, transmis odată cu aceeași poză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Fotografia a reuși să adune în câteva ore mii de like-uri, cei doi primind urări extrem de frumoase. „Sa fiti iubiti si sa va iubiti😘🙏❤️👌🏻💕💕”, „Când e nunta?”, „Ma bucur pentru voi ca traiti ceva asa de frumos”,  au fost doar câteva dintre coemntariile lăsate de urmăriorii celor doi îndrăgostiți.

Cine este Răzvan Bănică

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, relatează digisport.ro.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

Sandra Izbaşa s-a iubit cu Petrilor Ruge

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit. Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine şi au avut o frumoasă relaţie de dragoste.

Sursa foto: Facebook Sandra Izbaşa

 

Publicat: 20 Nov. 2020, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă