Cu cine se iubeşte Sandra Izbaşa. Iubitul ei este un bărbat celebru!

Publicat: 06 Sep. 2020, 11:26 Vedete

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Cei doi îndrăgostiţi și-au făcut publică relația, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie.

View this post on Instagram

Noi ❤️

A post shared by Răzvan Bănică (@razvanbanica1) on

„Awww, esti vagaboooont😂”, i-a comentat amuzată Sandra Izbașa iubitului său, după o replică făcută celebră de Răzvan Fodor, la Asia Express.

Cine este Răzvan Bănică

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa, relatează digisport.ro.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

Sandra Izbaşa s-a iubit cu Petrilor Ruge

Sandra Izbaşa şi dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, s-au despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit. Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine şi au avut o frumoasă relaţie de dragoste.

 

Sursa foto: Facebook Sandra Izbaşa

 

 

Publicat: 06 Sep. 2020, 11:26 Vedete
Pe aceeași temă