EXCLUSIV | Mara Bănică, adevărul despre participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: “Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro tv…”

Publicat: 18 oct. 2022, 21:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mara Bănică, adevărul despre participarea la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce motivație a avut jurnalista când a răspuns cu “Da” la cea mai mare provocare din viața ei!

Mara Bănică, adevărul despre participarea laSunt celebru, scoate- de aici!”, show-ul de la Pro Tv, prezentat de Adela Popescu și Cabral Ibacka, și difuzat marți și joi de la 21.30! Așa cum obișnuiește, jurnalista a spus lucrurilor pe nume și în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate.

Mara Bănică a dezvăluit care a fost motivația care a împins-o spunăDa”, uneia dintre cele mai grele experiențe din viața ei, dar și ce învățături a asimilat odată cu participarea în celebrul show filmat în Dominicană.

Mara Bănică: „”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet”

Ce sentimente te încearcă…?

Primul lucru la care m-am gândit a fost sun acasă, îmi era foarte, foarte dor de familie, de micuții mei, de soțul meu. Sentimentul acesta de “apartenență” este sublim pentru mine. ai la cine și pentru cine te întorci de oriunde! Fie și din Junglă!:)

Cum a fost..?

A fost cu de toate. Am câștigat doi oameni de suflet, pe Cornel și pe Giani. În planul fobiilor și al fricilor, știam sunt un om curajos, îmi pare rău n-am prins probe cu apă sau cu înălțime. Am scapăt de teama de șobolani, pot plimba prin Herăstrău liniștită, ce zic..

A fost cea mai complexă experiență din viața mea.

Mara Bănică, după eliminarea de laSunt celebru, scoate- de aici”: „Incă o confirmare este ..lume multă, oameni puțini!”

Ce ai învățat din această experiență?

Singura învățătură care a fost de fapt încă o confirmare este ..lume multă, oameni puțini!:)

Ce probă ți s-a părut cea mai grea?

Cea mai dificilă probă pentru mine a fost cea cu bila în care a trebuit învârt. Am amețit, mi s-a făcut rău, nu m-am putut coordona deloc.

Cum au reacționat cei din familie?

Soțul meu mi-a spus când ne uitam împreună la una din probe, cred cea din “sicriul” de sticlă unde aveam vreo sută de lighioane peste mine am o determinare incredibilă. sunt o forță. Părinții cumva, se așteptau fiu așa puternică, cunosc de mică!

Hahaha..Dima, fiul meu, care inițial îmi spusese nu crede voi face față, a fost trist am ieșit, dar mândru de mama lui.

Mara Bănică: „Am rămas un om la fel de puternic ca acum 20 de ani, când transmiteam reportaje din Baghdadul în flacări la propriu!”

Ai vreun regret?

Regret am dat 5 cu zarul în loc de 6!! Regret am ieșit în urma unui joc de noroc. În rest, nu regret nimic.

Ce le-ai spune celor de acasă?

Celor de acasă le- spune motivația mea a fost legată de a-mi demonstra mie și apoi lor am rămas un om la fel de puternic ca acum 20 de ani, când transmiteam reportaje din Baghdadul în flacări la propriu!

Fiecare dintre noi a avut motivații diferite, unii și-au dorit devină rege sau regină, alții apară o dată-n viață la Pro tv, iar alții chiar și-au testat limitele.

Ai repeta experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Dacă-mi puneai întrebarea asta în ziua în care am ieșit, era clar NU! Astăzi te- întreba când e zborul! (rade – n.r.)

Cine va câștiga?

Sper Giani, probabil Anisia!

Publicat: 18 oct. 2022, 21:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×