EXCLUSIV | Rocsana Marcu, urmărită de fantome! A scos la vânzare casa bântuită din Anglia: „Deschidea ușa noaptea și venea lângă pat”

Publicat: 22 mart. 2023, 13:54 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rocsana Marcu vinde case pe bandă rulantă în Anglia, de când lucrează în domeniul imobiliar.

Locuințele nu sunt deloc ieftine, ba din contră se ridică în jurul sumelor de milioane de lire sterline însă de ceva timp artista și fosta prezentatoare TV se confruntă cu provocarea vieții ei. I-a “picat” pe mână o casă greu de vândut despre care Rocsana Marcu a aflat că ar fi bântuită.

Rocsana Marcu, urmărită de fantome!

O vecină i-a confirmat acest lucru. Chiar dacă la început a avut o ușoară strângere de inimă, se pare că vedeta nu a refuzat să pună casă în vânzare așa că acum se ocupă de ea. Cu această ocazie, Rocsana Marcu, care trăiește de 3 ani în Anglia, la Londra, și-a amintit că în copilărie a avut parte de experiențe paranormale cu stafiile, chiar în casa bunicilor săi.

“Sunt obișnuită cu stafiile de când eram micuță, de la bunici. Îmi închidea cineva o ușă și mi-o deschidea toată noaptea, venea pe lângă pat. Era o stafie acolo și de fiecare dată  când rămâneam la bunici să dorm, mă tot deranja noaptea. Dar până la urmă, m-am obișnuit cu ea și a fost super ok. La un moment dat chiar aveam impresia că vrea să aibă grijă de mine pentru că prea trecea pe lângă patul meu, se oprea. Ca și cum se uita la mine, după care ieșea, închidea ușa la loc și gata, era plecată. Deci ca și când ar fi vrut să se asigure că adorm. Și că e totul în regulă…”, a povestit exclusiv pentru Ciao.ro, Rocsana Marcu.

A scos la vânzare casa bântuită din Anglia

“În Anglia sunt foarte multe case bântuite, e pe bune treaba asta! Inițial nu vroiam să accept să mă ocup de vânzarea  acelei case pentru că a stat foarte mult pe  piață nevândută, foarte mulți ani, se pare că ar fi și puțin supraevaluată. Nu a vrut nimeni să o cumpere. Nu am putut să aflu motivul  pentru care nu a luat nimeni casa, dar, în momentul în care mi-a spus vecina și mi-a povestit despre stafii, mi s-a aprins beculețul. Zic, stați puțin că trebuie să mă ocup de casa asta. E o adevărată provocare pentru mine!”, ne-a mai mărturisit Rocsana Marcu.

Nu are timp de relații

Rocsana Marcu muncește foarte mult în Anglia și chiar dacă îi merge bine din punct de vedere financiar, pe plan personal, vedeta ne-a povestit la un moment dat într-un interviu de faptul că dacă ar avea o relație nu s-ar putea ocupa la fel de bine de aceasta, cel puțin nu în momentul de față.

“Dacă aș avea o relație nu aș putea să mă ocup de ea, pe cuvânt! Doar să nu fie genul de bărbat al treilea copil în familie, la modul ăsta cum sunt mulți dintre ei! Dar îți spun sincer, îmi este foarte bine așa pentru că sunt extrem de ocupată, abia am timp pentru  mine și pentru copii adică pentru noi trei, pentru familia noastră, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că  suntem ok, nu ne lipsește absolut nimic, iar dacă va fi să apară vreodată și respectivul, Doamne ajută, e bine venit, important e să se potrivească în peisajul nostru!”, ne-a spus, la un moment dat, Rocsana Marcu.

Publicat: 22 mart. 2023, 13:54 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×