Rocsana Marcu a dat un ”tun” de 1 milion de euro în Anglia! ”Sunt foarte fericită. E mare satisfacție!”

Publicat: 23 oct. 2021, 18:47 Autor: Dora Bazavan Vedete

Se pare că decizia de a se muta în Marea Britanie a fost una perfectă pentru Rocsana Marcu! Îi merge de minune în domeniul imobiliarelor. Recent, ea a dat un ”tun” de 1 milion de euro!

Rocsana Marcu a reușit în doar câteva luni de când s-a lansat în lumea imobiliarelor să vândă o casă cu un milion de euro. Artista și femeia de afaceri a apărut și în presa britanică.

Nu doar ea se simte bine în Anglia, ci și cele două fete ale ei, Maira și Indira. Care au, mai nou, un prieten de nădejde, un câine din rasa Doberman pe care mama lor a decis că e momentul să îl cumpere pentru ele.

Rocsana Marcu a dat un ”tun” de 1 milion de euro

Sunt foarte fericită că am reușit să vând în câteva zile o casă de un milion de euro. Și mă bucur pentru că nu credea nimeni că pot să o vând atât de repede și e o mare satisfacție, așa, de-a mea! Proprietarii au mai avut întâlnire și cu alți agenți care le-au spus că nu pot obține pe casă mai mult de 900-950.000 euro și eu când am fost la întâlnirea cu ei, le-am spus, nu, eu vă obțin cel puțin un milion!

A fost o ambiție de-a mea! Am programat vizionarile în a treia zi și am și primit câteva oferte pentru casă și au acceptat oferta pentru un milion. Am apărut și în The Sun! În rest, am avut și cântări pe aici, la Londra. De ziua fetițelor, sunt născute în zile diferite, dar și-au dorit un câine Doberman și le-am luat unul maro. Ne simțim tare bine aici, ne distrăm, ne facem poftele. Am jucat cu cea mică într-un film pentru Netflix și o să mai continuăm! Fetelor le place tare mult aici și s-au integrat bine”, a povestit Rocsana Marcu, exclusiv pentru CIAO.RO.

Rocsana Marcu a ajuns în ziarul The Sun

Rocsana Marcu a ajuns în vizorul jurnaliștilor din Marea Britanie care i-au oferit o pagină în celebrul The Sun, numind-o Holly Willoughby a României. Vedeta s-a mutat de un an în Anglia împreună cu cele două fiice ale sale, acolo unde se simt ca peștele în apă și le place foarte mult, iar Rocsana face mai multe cursuri de specializare, fiind pasionată de domeniul imobiliarelor.

Ea nu a renunțat nici la cariera artistică și atunci când a fost posibil a organizat și evenimente la Londra. Ținta supremă este ca Rocsana Marcu să își cumpere în Anglia și o casă pentru familia ei.

 

Publicat: 23 oct. 2021, 18:47 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă