EXCLUSIV | Rocsana Marcu, singurul agent imobiliar din Dubai care a vândut o vilă în cer! Ce comisioane încasează artista la o tranzacție de 2.500.000 euro!

Publicat: 27 mai 2024, 18:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rocsana Marcu face ce face și mai vinde câteva proprietăți scumpe în Dubai. Vedeta s-a specializat deja și nu îi stă nimic în cale! Are o ambiție de fier, a învățat să facă business cum trebuie și nu se oprește din a „fura” meserie.

Locuiește de ceva timp în Dubai, acolo unde învață fetele ei și unde casele sunt la mare căutare. Luxul și opulența fac acum parte din viața ei și își permite orice răsfăț pentru că de când este agent imobiliar și vinde case scumpe, are parte și de comisioane pe măsură, iar în Dubai nu duce lipsă de așa ceva atunci când face o tranzacție serioasă. Și se poate spune deja că Rocsana Marcu are noroc la bani pentru că e bună în vânzări.

Rocsana Marcu, singurul agent imobiliar din Dubai care a vândut o vilă în cer!

Vedeta a vândut deja două case impunătoare dintr-un nou proiect din Dubai și urmează să semneze contractul și pentru a treia astfel de vilă căreia i se spune „vila din cer” pentru că este situată la etajul 48 al unui super complex de locuințe, are o priveliște de vis și extrem de multe facilități. O vilă în cer costă 2.500.000 de euro iar la o astfel de casă vândută, din surse sigure am aflat că Rocsana Marcu își ia un comision „gras”, mai precis în jur de 100.000  de euro.

„Sărbătoresc! Sunt singura agentă de aici din Dubai, din domeniul imobiliar, care a vândut  o vilă în cer! De fapt, este a doua pe care o dau. O astfel de casă costă 2 milioane și jumătate de euro, arată senzațional, este făcută de Aston Martin! Sunt deja în discuții să vând și a treia casă din acest complex, pentru că e singurul proiect din Dubai care are vile în cer, chiar așa se numesc: „sky villa”. Este un proiect unic, e superb. E bine, și comisioanele sunt bune la astfel de vile!”, ne-a povestit, în exclusivitate, Rocsana Marcu care se îmbogățește încet dar sigur în Emiratele Arabe acolo unde proiectele imobiliare în care este implicată îi merg ca pe roate.

Și-a fidelizat clienții

Mulți dintre clienții cărora Rocsana Marcu le-a vândut studiouri sau alte apartamente sunt interesați și de locuințe mai mari așa că o caută pentru diverse oferte de case. Ea reușește astfel să vândă din ce în ce mai multe locuințe și îi place maxim acest lucru. La fiecare reușită și contract semnat, Rocsana Marcu sărbătorește cu șampanie scumpă pe plajă sau luând masa la un restaurant exclusivist.

„Eram la micul dejun la o cafenea cunoscută aici și m-a auzit o doamnă că  vorbesc limba română, a luat de la mine niște apartamente și ne-am împrietenit, după care a zis că și-ar dori și o vilă, așa că i-am propus să își cumpere…o vilă în cer! Nu m-a crezut dar i-am zis că așa se numește și o să aibă cea mai tare vilă. Când a văzut-o nu i-a venit să creadă! Fiecare vilă are propriul lift în bloc, te ia liftul de jos și te duce direct la vila ta, nu se oprește la alte etaje, sunt complet mobilate și utilate, iar mobila e făcută în colaborare cu cei de la Aston Martin. Au o priveliște de vis, de la etajul 48!”, ne-a mai povestit Rocsana Marcu, mândră tare de reușitele ei profesionale.

Publicat: 27 mai 2024, 18:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×