Care este starea actuală de sănătate a lui Adrian Minune! “Și acum sunt pe antibiotice…”

Publicat: 03 apr. 2023, 19:14 Autor: Dora Bazavan Vedete

La sfârșitul săptămânii trecute, fanii lui Adrian Minune nu primeau o veste tocmai bună despre îndrăgitul artist. S-a scris că celebrul manelist a ajuns la spital. Și nu era într-o stare tocmai bună dar nici nu se știa exact un diagnostic, așa că toată lumea stătea ca pe jar.

Familia artistului, prietenii și admiratorii săi au fost cu toții îngrijorați. Tot răul spre bine însă după ce în cursul zilei de azi, Adrian Minune a făcut un live pe pagina sa de Instagram. Și i-a anunțat pe toți prin ce a trecut și care a fost cauza internării sale, se pare că artistul fiind deja în afara oricui pericol. Dar nu scapă de perfuzii nici acasă pentru că trebuie să își continue tratamentul conform prescripțiilor medicilor care l-au îngrijit.

Care este starea actuală de sănătate a lui Adrian Minune!

Salut, dragii mei! Fac acest clip pentru fani, pentru prieteni, pentru cumetrii, pentru buni, răi, prieteni, dușmani, nu mai contează, pentru că toți îți sunt prieteni până la proba contrarie. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mai aștept un singur rezultat și mâine seară voi fi acasă, merg aici  la noi acasă, la Ștefănești. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, domnului profesor Copăescu, domnilor doctori, doamnelor asistente și tuturor fanilor care m-au susținut. 

Problema mea a fost așa: am fost în Anglia, am cântat 3 zile în același loc și am prins foarte mare curent. De la acest curent, s-a declanșat un abces undeva în corp. A trebuit să stau pe antibiotice, uitați și acum sunt pe antibiotice și o să ajung acasă, pentru că weekendul ăsta sunt în Spania. O să ajung acasă să continui tratamentul cu antibiotice pentru a se retrage acel abces. 

“Și acum sunt pe antibiotice…”

Sunt OK! Mulțumesc lui Dumnezeu! Dumnezeu cu voi! Vă iubește Adrian al vostru, să aveți parte de bucurii și de fericire!”, a fost mesajul transmis de celebrul manelist. Care i-a asigurat pe toți că este bine și se reface treptat.

Adrian Minune este un artist foarte apreciat și chiar dacă s-a scris de câteva ori că se retrage. Acesta își vede în continuare de treabă și cântă acolo unde este chemat și dorit.

La jumătatea lunii iunie, Adrian Minune urmează să devină din nou bunic de fată. Pentru că fiica lui mai mică, Adriana, va naște prin cezariană o fetiță, pe Noa Zenayda.

Publicat: 03 apr. 2023, 19:14 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×