Șefu-i șef și-n pielea goală… Adrian Minune a pus monopol pe cea mai scumpă plajă din Mamaia! Manelistul și-a adus toată ”famiglia” la mare, fără număr!

Publicat: 09 Jul. 2020, 19:52 Vedete

Este suficient sa privești fotografiile realizate de paparazzi CIAO ca sa-ți dai seama că fără Adrian Minune viața ”famigliei” lui ar fi extrem de pustie..

Adrian Minune și-a luat tot calabalâcul și s-a mutat la mare! Na, daca nunți nu prea n-avem, cumetrii asemenea, botezuri nu mai zic, paranghelii doar pe șest… Măcar să se odihnească! Doar că, ce să vezi, după atitudine e clar că artistului i se potrivește de minune zicala „șefu-i șef și-n pielea goala!”. Deși nu-l ajută statura, și-a etalat foarte bine prestanța în fața tuturor prietenilor care au venit cu el la mare.

În vreme ce Cati, soția lui, stătea pe șezlong, toți ceilalți gravitau efectiv în jurul artistului, fiind ochi și urechi la zice ”regele”.

Minune și marea ”famiglie” au pus rapid monopol pe o parte din plajă și toți care voiau să treacă prin zona lor erau nevoiți să-l ocolească.

A fost un moment în care manelistul și-a căutat puțină treabă pe telefon, ceea ce înseamnă că poate cineva care el și-ar fi dorit să vină nu a putut.

Ne gândim oare la aceeași persoană? După cum a umblat vorba prin târg, femei au mai fost prin viața lui, chiar dacă cea mai importantă a rămas Cati.

Despre una dintre ele, Oana, se spune că i-ar fi „mândruță” de peste 16 ani… Artistul a cunoscut-o pe în 1999, atunci când Adrian filma videoclipul melodiei „Of, viața mea!”. De atunci, cei doi au rămas împreună mulți ani, însa au încercat pe cât posibil să-și țină ascunsă relația. Despre această relație paralelă se pare că știe și Cati, însă trece cu vederea. Cât despre Minune, omul este asumat. Nu o dată a fost auzit spunând că da, a mai călcat strâmb, dar se întoarce întotdeauna acasa.

„Rămâne vorba între noi, mai greșesc! Mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat o nevasta cuminte. Eu sunt același om modest, sunt doar Adrian, născut la București, crescut la Ștefănești, bărbatul lui Cati. Pe primul loc în viața mea este familia. Am făcut cele mai mari păcate în viața mea! Sunt un păcătos, cel mai păcătos om posibil… cred că sunt cel mai păcătos om din lume, dar Dumnezeu mă iartă și îmi iartă păcatele, pentru că așa a zis Iisus, Doamne iartă-i, că nu știu ce fac!”.

Pe de altă parte, trebuie să spunem drept. Adrian Minune rămâne Adrian Minune indiferent de situație. Iar apariția de anul acesta de la plajă vine să reconfirme acest statut.

Publicat: 09 Jul. 2020, 19:52 Vedete
Pe aceeași temă