EXCLUSIV | Rocsana Marcu, planuri mari de Revelion! Cum își caută sortitul în noaptea dintre ani: „Pupatul va avea loc în Poiana Brașov”

Publicat: 24 dec. 2022, 12:50 Autor: Dora Bazavan Vedete

Rocsana Marcu, planuri mari de Crăciun și în 2023! Speră să își găsească sortitul dar deocamdată se descurcă singură extraordinar și este și mamă și tată pentru cele două fetițe ale sale, Mayra și Indira. Are multe evenimente spre acest sfârșit de decembrie în Poiana Brașov și totul decurge conform planurilor sale. Rocsana Marcu dă dovadă de o putere de fier. Iată ce ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro,  vedeta care s-a stabilit de ceva timp în Anglia, acolo are un traseu profesional frumos și vinde case de milioane de lire din postura de agent imobiliar.

Rocsana, cum e acest sfârșit de an pentru tine? Călătorești des în România în luna decembrie!

Am avut evenimente în țară, pe 22 decembrie, pe Valea Doftanei, apoi în Poiana Brașov, organizez evenimente la Hotel Alpin. O să fie frumos, facem super show. Și de sărbători o să tot am la munte evenimente. O să fiu în Poiana Brașov. Am niște investitori care vor să vină să cumpere și în Poiană. Le-am povestit cât de frumos e și cât de bună e zona aceea ca și investiție!

Sunt clienți de-ai mei care au mai cumpărat case aici în Londra dar ei investesc oriunde li se pare profitabil și știu bine că acum cei care dețin cash profită maximum de criza aceasta economică. Și cumpără proprietăți la prețuri foarte bune, iar în momentul de față ei au tot investit, au tot cumpărat și prin Marbella câteva proprietăți și în România le-am găsit ce căutau ei. Colaborând cu câțiva agenți locali din țară și au cumpărat câteva proprietăți și în Cluj și în Brașov și în București. Eu mă bucur foarte tare pentru că știu că este un potențial foarte mare în țară. Și chiar m-aș bucura să reușesc să aduc niște investitori acolo.

Rocsana Marcu are planuri mari în 2023!

Ce proprietăți ai mai vândut în Anglia? Ai mai reușit să vinzi case scumpe, de milioane de lire?

Da, am mai vândut pentru că nu ai cum să stai fără să vinzi, adică eu cel puțin asta fac în fiecare zi. Caut case, pun case la vânzare, încerc să le vând, pentru că în momentul de față se întâmplă ceea ce eu nu am mai întâlnit de când m-am mutat la Londra. Să ai foarte multe case listate la vânzare. Și să existe puțini cumpărători, iar cei care sunt, vin și oferă  sub prețul pieței, profitând de faptul că dețin bani cash în bancă. Aici nu există cash în mână ca în România, unde știu că se mai poartă așa ceva.

Tocmai de aceea este o perioadă complicată acum pentru că eu reprezint într-un fel vânzătorul. Și încerc să obțin un preț bun pentru casa listată pentru că în felul acesta. Și comisionul meu este mult mai mare și nu pot, nu mi se pare moral. Sau  orect să încerc să îl conving pe vânzător să scadă atât de mult prețul numai să vândă o proprietate pentru că este criză în momentul de față. Și uite așa începe o negociere și eu sunt la mijloc. Și trebuie să port acea negociere dintre vânzător și cel care oferă prețul respectiv. Dar ajungem noi la o cale de mijloc. Într-un final totul este bine! Îmi place pentru că învăț în fiecare zi câte ceva nou și e o mare provocare pentru mine!

Cât de ocupată ești în această perioadă?

Eu sunt mereu ocupată aici, nu există o perioadă mai ocupată sau mai puțin ocupată pentru că am foarte multe activități. În afară de business-urilor pe care le am și în care sunt eu implicată. Sunt prinsă și cu copiii pentru că în afară de școală fac și sporturi. Fetele practică tenisul de două ori pe săptămână. Mergem și la înot, mergem pe unde mai avem  treburi. Sunt prinsă de dimineață până seară dar abia aștept să ia și ele vacanță și să venim și noi în țară câteva zile!

Ce fac fetele tale, cum sunt ele acum?

Fetele sunt foarte bine, sunt cu școala, le place foarte mult, totul este în regulă. Ele s-au acomodat incredibil, într-un timp foarte scurt și au atât de mulți prieteni de parcă sunt născute aici. Și asta mă bucură foarte tare. Și ele, la fel, sunt nerăbdătoare să venim în țară pentru că le e dor de zăpadă, chiar dacă acum am avut și noi pentru prima oară, și noi și englezii, pentru prima oară o zăpadă atât de mare în Londra. Aici oricum ninge foarte rar dar zilele acestea au fost șocați  toți englezii că au ieșit să dea la lopată. Le-am zis cum e la noi în România, “Stați că vă învățăm noi cum să dați la lopată!”. Fetele s-au bucurat că am făcut un om de zăpadă, am luat cățelul și ne-am plimbat pe străduțe pentru că toți vecinii au pus luminițe și au decorat casele atât de frumos, și noi la fel am făcut!

Ce cadouri își doresc fetele de Crăciun?

Venim în țară, eu o să vin doar pentru niște evenimente,  apoi mă întorc în Anglia, pentru că mai am și aici două evenimente, și de Crăciun la fel, o să cânt aici la Londra. Imediat după Crăciun o să zburăm în țară, am evenimente prin Poiana Brașov. O să fie foarte frumos! De Revelion îl aduc și pe Nana să cânte, o să cânte și el cu noi la Hotel Alpin, în Poiana, și o să ne distrăm maxim! Iar cele mici vor fi pe schiuri în fiecare zi. O să schiem toate trei, o să ne întâlnim cu  o grămadă de prieteni care vin să ne viziteze pentru că vom sta numai în Poiana Brașov. Deci când ajungem în țară, îi vizitez scurt pe ai mei și apoi plecăm în Poiana Brașov.

Rocsana Marcu, planuri mari de Crăciun!

Legat de cadouri, fetițele mele întotdeauna își doresc să călătorească, le-am învățat așa de mici. De când s-au născut le-am ținut numai în călătorii și de fiecare dată își doresc  o anumită vacanță, deja s-au gândit pentru anul viitor la o anumită vacanță și le-am spus că vacanța aceea nu are nicio legătură cu lista trimită către Moșul și să își mai pună și alte dorințe, să fie lista mai lungă. Bineînțeles că au spus că au de toate, ele nu vor decât într-o vacanță, într-o nouă destinație anul viitor. Să vedem, cred că Singapore va fi de data asta pentru că anul acesta și-au dorit să meargă în Republica Dominicană unde am reușit să ajungem și a fost de vis!

Ai timp să mai gătești de Crăciun? La ce poftiți? 

Nu am când, am evenimente, o să mai și cânt de Crăciun. Aș putea să îmi fac timp de Crăciun dar nu prea vreau  să îmi fac pentru că prefer să iau totul de-a gata. Anul acesta pentru că am câteva zile super pline și o să vin din România în ajunul Crăciunului și plec imediat după iar în România,  nu o să am timp de gătit, dar, în schimb, Doamne, mi-a dat Dumnezeu o bucătăreasă de la un restaurant românesc de aici de lângă mine, atât de talentată de nu îți vine să crezi. Face femeia sarmale și mâncare și tot ce trebuie că eu nu am cum niciodată în viața mea să ajung la un asemenea nivel. Nici nu vreau să mă chinui!

O să dau comandă cu o zi două înainte, să fie făcute și pentru noi și le iau atunci dimineață, în ziua de Crăciun, pentru că efectiv nu am timp iar dacă mama mea nu este aici, mai bine ca mama, nu știu, nu gătește nimeni. Nu e la același nivel bucătăreasa de aici cu mama dar eu zic că îi face față. Deci asta voi avea de Crăciun. Eu o să fac cozonacul, pentru că în fiecare an sunt înnnebunită să fac cozonac și îmi place și îmi iese atât de bun,  chiar e o plăcere să fac cu fetițele. Îmi place să miroase în casă a cozonaci. Dacă aș putea, numai cozonaci aș mânca. Nu mă încântă nimic altceva de Crăciun. Bine, pe fetițe, le încântă șoriciul, sarmalele neapărat, dar sarmalele făcute de mama. Dar după aceea, în a doua zi de Crăciun, o să sărbătoresc cu familia și atunci gătește mama și o să fim niște răsfățate pentru că vom mânca tot ce gătește mama și ne vom bucură din plin de toată acea atmosferă minunată creată în sânul familiei.

Ce bunătăți ți-a mai trimis tatăl tău din țară, între timp?

Înainte să vin acasă am primit coletul! Vai dar ce nu mi-a trimis tata din țară! Doamne! Deci mi-a trimis tata o grămadă de pachete, cutii, valize, de toate și l-am rugat să îmi trimită și niște brânză de capră. Mie îmi place foarte mult brânza de capră, noi având capre acolo la țară și stână și tot ce ne trebuie,  taică-miu îmi pune mereu niște pachete cu tot ce îmi place mie, inclusiv ouă, ouă de țară, tot ce are el acolo îmi trimite și mie. În schimb, brânza aia de capră îmi place cel mai tare și ca să pot să o păstrez, că îmi trimite destul de multă, eu o rad, pentru că noi  folosim brânza de capră mereu când facem mămăliguță cu brânză și smântână sau cartofi prăjiți cu  brânză rasă și rad brânza aia de capră și o scot așa din congelator și punem pe mămăliguță sau pe cartofii prăjiți fierbinți, îmi plouă în gură! E o nebunie!

Ce vrea Rocsana Marcu de la Moș Crăciun anul acesta?

Doamne! Eu în fiecare zi vreau ceva! Și astăzi râdea cea mică de mine, pentru că am fost până la mall, cu fetița cea mică. Vroia să își cumpere ea ceva ce găsise pentru Crăciun, niște sprayuri, care miros foarte frumos, e nebunie pe tiktok, și mă întreabă Indi, „Ce îți dorești tu de la Moșul?”. Eu i-am zis să fie ele sănătoase, ea mă tot întreba ce îmi doresc să primesc, un obiect ceva, anume. I-am spus că eu în fiecare zi aș vrea să primesc câte ceva de la Moșu’. Uite și acum, Doamne! Sunt înnebunită după un parfum, a apărut un parfum nou la Louis Vuitton, mi-aș dori să mi-l aducă Moșul. Se uită la mine și spune, „Hai, mă lași cu vrăjeala asta? Scoate portofelul și cumpărați-l că știu că  nu e Moșul!” Eu i-am zis că nu există, cum să nu fie Moșul! O să vezi că mie mi-l aduce Moșul!. Nu am mai rezistat, când am ieșit din magazin, mirosea incredibil, m-am întors și mi l-am luat!

Rocsana Marcu, planuri mari de Crăciun!

Îți doresc o blană frumoasă, roșie! Am văzut o blană atât de frumoasă! Sper să mi-o aducă Moșul, dar e destul de complicat să mi-o aducă. Dacă o primesc de Crăciun, o iau în România la munte că e perfectă!  La modul cel mai sincer, eu în fiecare zi îmi doresc câte ceva! Știi care e problema? E trist atunci când ajungi să nu îți mai dorești nimic! Atunci este trist! Zilnic! Eu când mă trezesc dimineață oricum am o lista lungă cu ce am de făcut! Dar printre toate acele lucruri programate, întâlniri, treburi  și ce mai am eu pentru business-ul meu, vreau să fac ceva pentru sufletul meu, vreau să fac ceva pentru noi, pentru fete, pentru familie, așa mi-a plăcut întotdeauna! Nu există să vin acasă fără să cumpăr ceva! Oricât de mic ar fi! Chit că iau câinelui o jucărie sau fetelor ceva ce le place dar nu există să vin cu mâna goală acasă. La un moment dat am ajuns la concluzia că de-aia sunt singură pentru că aș avea așteptarea asta, să vină, săracul, în fiecare zi cu flori, cu ceva, nu știu, niciodată să nu vină cu mâna goală acasă! (rade)

Ce îți dorești pentru tine în 2023?

În 2023 îmi doresc să am un an cel puțin la fel de bun ca acesta! Pentru că eu, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am avut un an extraordinar! Chiar dacă a fost criză și e mai spun unii că a fost! Pentru mine, ca om, în primul rând, simt că m-am dezvoltat într-un timp atât de scurt, atât de frumos și atât de mult,  încât am prins aripi să visez mult mai mult pentru  anul viitor și sunt și realistă în același timp pentru că  știu că nu este greu să ajung acolo unde îmi doresc eu. Îmi doresc să mut munții din loc (râde). Nu este deloc ușor aici, cine spune, în general, când locuiești în străinătate, nu, nu este simplu, pentru că  românii nu sunt deloc văzuți ok, din păcate.

Rocsana Marcu, planuri mari de Crăciun!

Nu sunt într-o lumină pozitivă. Nu știu dacă doar românii, dar, în general. Sunt și alte nații care, la fel, au probleme, în a trăi aici, în a face afaceri aici, la fel, trebuie să demonstrezi că ești foarte bun în domeniul pe care încerci să îl dezvolți pentru că altfel, te mănâncă de viu în Londra. Mie nu îmi este ușor în schimb am o ambiție atât de puternică și luni de zile a trebuit să îmi arăt mie, să îmi demonstrez faptul că pot să fac lucrul asta, că pot să vând case aici, să fac un business care să îmi creeze plăcere pentru că altfel nu aș putea să fac decât dacă există și satisfacția aceea profesională pe care eu o am în momentul de față iar pentru anul viitor am planuri foarte mari în ceea ce privește domeniul imobiliar pentru că se vor schimba foarte multe lucruri, că va fi criza foarte mare, mai ales la începutul anului și vor scădea foarte mult prețurile la case și automat o să înceapă o mare provocare

Când o să te vedem la brațul unui bărbat, așa, pe gustul tău?

Nu știu, dar eu sper în 2023. În 2022 nu prea am avut timp pentru așa ceva, pentru o relație dar  în 2023 clar o să-mi fac, trebuie neapărat să am și o relație, chiar îmi doresc, sincer, dar sunt convinsă că va veni la momentul potrivit și un bărbat în viața mea, când mă aștept mai puțin! Atunci o să îmi dea Doamne-Doamne, un bărbat pentru sufletul meu!

Cu cine o să se pupe Rocsana Marcu sub vâsc la sfârșitul lui 2022?

Clar pot să spun unde! Pupatul va avea loc în Poiana Brașov! (râde). Dar acum nu știu cu cine! Abia aștept să aflu și eu! Sper să se întâmple vreo minune la sfârșit de an! (râde).

Publicat: 24 dec. 2022, 12:50 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×