Rocsana Marcu are noroc la bani, dar nu și în dragoste: ”Nu-mi doresc un bărbat care să fie al treilea copil în familie!”

Publicat: 01 aug. 2022, 13:37 Autor: Dora Bazavan Vedete

De când s-a mutat la Londra, Rocsana Marcu a scăpat de griji. Îi merge totul ca pe roate, vinde case de milioane de lire, știe cum să împartă profitul cu cei care o ajută dar nu are un bărbat de încredere încă în viața ei! Ce spune despre asta și de ce nu și-a găsit încă jumătatea, ce caută totuși la un bărbat, am aflat totul de la Rocsana Marcu, exclusiv pentru Ciao.ro! Se pare că vedetei îi este prea bine acum pentru a-și complica viața cu o nouă relație!

Reporter: Cum e vara asta pentru Rocsana Marcu? Cât de încinsă și fierbinte? Cum sună?

Să știi că vara Londra nu este atât de încinsă și fierbinte, dar este o vară foarte frumoasă pentru că sunt extrem de ocupată și asta îmi place la nebunie. Deoarece fac ceea ce  mi-am dorit și iubesc job-ul meu de real estate agent în Londra. Tocmai de aceea nu pot spune că este o vară fierbinte la propriu. Pentru mine și mai degrabă este o vară care îmi aduce foarte multe beneficii!

Unde duci fetele în vacanță? Unde ai tu de gând să pleci singură sau însoțită?

O să mă bucur și eu de această vacanță pentru că fetițele mele vor avea parte de vacanța de vară care aici este mai scurtă decât cea din  România dar nu mă deranjează pentru că având multă treabă, îmi este destul de greu să plec  pe undeva cu ele și așa prefer să aibă o vacanță mai scurtă și să fie la școală mai mult timp ca să pot să lucrez și să pot să mă concentrez pe munca mea.

Bineînțeles că voi pleca într-o scurtă vacanță cu ele, încă nu ne-am decis unde dar de fiecare dată când au vacanță plecăm toate trei pe undeva. Nu voi merge singură, foarte rar mi se întâmplă să  plec singură pe undeva și atunci doar dacă am o urgență sau este legat de muncă. De când am fetițele nu mă simt bine dacă plec fără ele pe undeva și mă bucură foarte tare pentru că ele acum fiind destul de mari se bucură din plin.

Ce cadou își dorește Rocsana Marcu de ziua ei

Pentru că ele acum când văd o țară frumoasă sunt exact cum eram eu  când aveam vârsta lor și cea mai mare dorință a mea era să călătoresc. La fel este și acum. Eu nu sunt genul care să  vreau o petrecere, de exemplu și de ziua mea, care se apropie, va fi în august, să vreau o petrecere cu mulți invitați, distracție, cluburi, băutură, nebunii, nu. Prefer de ziua mea să văd ceva nou, să văd o țară pe care nu am mai vizitat-o până în momentul respectiv!

Cum merge cu vânzarea caselor din Anglia? Ai mai vândut ceva scump, așa, de peste un milion?

Este incredibil! Chiar mă gândeam la tine pentru că ultima dată când ați scris voi acel articol frumos, m-au sunat câteva persoane și mi-au spus că au citit despre mine că sunt agent imobiliar în Londra și că au nevoie de ajutorul meu, români. Chiar colaborez foarte bine și cu românii! Nu o să îți vină să crezi  ce case frumoase au românii pe care i-am cunoscut eu în domeniul imobiliar.

Chiar zilele trecute m-a sunat o doamna extrem de drăguță și mi-a spus că are o vilă superbă, pe malul marii, cu două pontoane și ar vrea să mă ocup de vânzarea acelei case. Bineînțeles că am acceptat pentru că este o casă superbă. Mi-aș dori și eu o asemenea casă, să pot să vin cu barca, să pot să mă plimb în larg cu barca și apoi să mă întorc acasă, să las bărcuța la ponton și apoi să intru  în casa mea.

”Dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți”

Este o casă minunată și sper să reușesc să o vând cât mai repede! De vândut o vând clar dar aș vrea să o vând și repede! În rest, da, merge foarte bine în acest domeniu pentru că mă agit să îmi meargă bine. Nu pot spune că fac eforturi fizce foarte mari. În schimb, psihice da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar. Și dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți agenți sau de celelalte agenții și tocmai de aceea eu am abordat o altă strategie ca să nu îmi fac dușmani.

Nu că nu îmi plac dușmanii, dar îmi mănâncă energia și am început să  îi învăț pe agenții imobiliari de aici din Anglia că cel mai bine este să fim prieteni pentru că în felul acesta avem toți de câștigat! Și de fiecare dată când am eu o casă de vânzare, am mulți agenți cu care lucrez, ei mă sună, împart comisionul cu ei, le dau chiar jumătate din  comisionul pe care îl iau eu, ceea ce este extraordinar pentru ei. La fel și în cazul meu. Dacă ei au o proprietate la vânzare, eu vin cu clientul, împărțim comisionul și  uite așa suntem cu toții fericiți!

Și tot în felul acesta lucrez și cu cei care îmi recomandă persoane care intenționează să își vândă casele. Sunt foarte mulți, inclusiv români care mă sună și îmi spună că proprietarul vrea să își vândă casa. Zic, „foarte frumos, dă-mi numărul și 50% îți dau ție! Dacă eu am comision de 5.000 de lire, tu ai 2.500!”. Și sunt foarte fericiți toți! Mi-am făcut o grămadă de prieteni, mai mult pe interes, așa, ce să spun, că tot ce se întâmplă în lumea asta este pe bază de interes, inclusiv nunțile!

Vinde case de milioane

Așadar îmi merge bine, sunt tare fericită, Doamne ajută! Învăț în fiecare zi, progresez în fiecare zi participi la fel și fel de traininguri din domeniul vânzărilor, am alături de mine oameni cu experiență foarte mare în acest domeniu de la care învăț cât pot, fur  meserie cât pot și încerc să devin pe zi ce trece un agent imobiliar mai bun decât sunt acum!

Da, da, am mai vândut ceva scump! Cum să nu! Dar chiar recent am avut o casă de 2 milioane, mai am încă una listată la 5 milioane. Acestea nu se vând atât de repede și de ușor dar se vor vinde la un moment dat!

Nu te-am mai văzut de ceva timp îndrăgostită, să zicem așa! Ce caută Rocsana Marcu la un bărbat! Sau ești acum într-o relație?

Da, nu m-ai mai văzut, e adevărat, dar nu e o problemă asta. Pentru că  stăteam și mă gândeam dacă  aș avea o relație nu așa putea să mă ocup de ea, pe cuvânt! Doar să nu fie genul de bărbat al treilea copil în familie, la modul ăsta cum sunt mulți dintre ei! Dar îți spun sincer, îmi este foarte bine așa pentru că sunt extrem de ocupată, abia am timp pentru  mine și pentru copii adică pentru noi trei, pentru familia noastră, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că  suntem ok, nu ne lipsește absolut nimic, iar dacă va fi să apară vreodată și respectivul, Doamne ajută, e bine venit, important e să se potrivească în peisajul nostru!

 

 

 

Publicat: 01 aug. 2022, 13:37 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă