Exclusiv| Rocsana Marcu, proaspăt studentă la Drept: ”Vreau să devin avocat în Londra”

Publicat: 31 ian. 2022, 15:00 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Rocsana Marcu s-a înscris la Facultatea de Drept pe care o face la Londra și este acum în febra examenelor. Pe plan financiar, vedetei îi merge foarte bine, mai ales că și-a ales un domeniu în care a reușit să se impună în scurt timp pe piața imobiliarelor din UK, unde chiar se bucură de succes pentru că reușește să vândă case destul de scumpe cu ușurință.

Cum privește Rocsana această nouă experiență din viața ei și ce spune despre fetele ei care o mai șicanează câteodată, pe motiv că învață prea mult, a povestit totul pentru CIAO.RO!

”Am fost recrutată de cea mai mare companie de agenți imobiliari”

Sunt foarte încântată pentru că mă ajută pe mine în ceea ce fac, în imobiliare, eu oricum  mă ocupam singură de contracte și de negocierea lor, de tot ce ține de vânzarea unei case și automat îmi va fi mult mai ușor pe viitor! Și, de ce nu, că să devin avocat aici, la Londra! Fiica mea cea mare mi-a zis: „Cum adică, mama? Stai puțin! Adică tu din nou o iei de la zero? Cât te-ai chinuit în România să iei licență cu notă mare și acum iar faci Dreptul la Londra unde este foarte greu?

I-am răspuns: Da, dar nu se compară! Una e când faci Dreptul la Londra și alta e când îl faci în București!. Fetele mele se distrează și rădeau. Le-am zis că eu nu ies din facultate până nu le văd pe ele studente aici. „Când o să vă văd pe voi studente, atunci mami se retrage din facultate!” Au leșinat de ras astea mici!”, ne-a povestit Rocsana Marcu!

Am fost recrutată de cea mai mare companie de agenți imobiliari din lume, EXP, fac parte din echipa lor aici, în UK”, a mai completat vedeta care se simte de minune în noua ei viață departe de lumina reflectoarelor din București.

Rocsana Marcu a reușit în doar câteva luni de când s-a lansat în lumea imobiliarelor să vândă o casă cu un milion de euro. Artista și femeia de afaceri a apărut anul trecut și în presă britanică.

Rocsana Marcu a dat un ”tun” de 1 milion de euro

Sunt foarte fericită că am reușit să vând în câteva zile o casă de un milion de euro. Și mă bucur pentru că nu credea nimeni că pot să o vând atât de repede. Și e o mare satisfacție, așa, de-a mea! Proprietarii au mai avut întâlnire și cu alți agenți care le-au spus că nu pot obține pe casă mai mult de 900-950.000 euro. Și eu când am fost la întâlnirea cu ei, le-am spus, nu, eu vă obțin cel puțin un milion! A fost o ambiție de-a mea. Am programat vizionarile în a treia zi și am și primit câteva oferte pentru casă. Și au acceptat oferta pentru un milion. Am apărut și în The Sun!

În rest, am avut și cântări pe aici, la Londra. De ziua fetițelor, sunt născute în zile diferite, dar și-au dorit un câine Doberman și le-am luat unul maro. Ne simțim tare bine aici, ne distrăm, ne facem poftele. Am jucat cu cea mică într-un film pentru Netflix și o să mai continuăm! Fetelor le place tare mult aici și s-au integrat bine”, a povestit Rocsana Marcu, exclusiv pentru Ciao.ro, într-un interviu din luna octombrie.

 

 

 

 

Publicat: 31 ian. 2022, 15:00 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă