EXCLUSIV! Rocsana Marcu vinde case de milioane în Anglia! “Ar fi culmea să îi ajut pe alții să își ia case aici și eu să nu îmi cumpăr!”

Publicat: 30 apr. 2021, 09:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

S-a mutat în Anglia, la Londra, cu cele două fiice ale ei, Mayra și Indira, de 14 și respectiv 10 ani. Și nu regretă niciun moment alegerea făcută! Vedeta a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cu ce se ocupă acum și ce job are în Anglia!

“Sunt broker imobiliar, am studiat foarte mult de când am venit aici și mi-am dat toate examenele aici, le-am luat pe toate, sunt agent imobiliar acreditat în UK, deci cu acte în regulă, și în afară de asta îmi dau examenele și pentru Mortgage Adviser, în română cred că termenul s-ar traduce ca specialist financiar în ipotecă. Toți care vor să își ia casă aici își caută un Mortgage Adviser. Aici nu ai cum să îți cumperi casă cu banii jos pentru că sunt foarte scumpe, trebuie să îți faci credit cu ipotecă și plătești ratele lunare. Eu vreau să îi ajut pe toți, și pe  românii care vor să își cumpere case în Anglia, practic eu facilitez relația lor cu banca și îi ajut să obțină banii de la bancă, le dau și casă, le dau și banii, numai să își aleagă cea mai frumoasă casă!”, a povestit Rocsana Marcu pentru Ciao.ro.

Și pentru că tot a început să vândă case în Anglia, Rocsana se gândește serios că până la sfârșitul acestui an să își cumpere propria casă, undeva prin nordul Londrei.

“Eu intenționez să îmi iau casă aici, în Anglia, dar mai spre sfârșitul anului pentru că până atunci mai am lucruri de făcut. Așa mi-am planificat, pe la sfârșitul anului. Ar fi culmea să îi ajut pe alții să își ia case aici și eu să nu îmi cumpăr! La Londra aș vrea să îmi cumpăr și eu casă, chiar dacă este foarte aglomerată zona de centru și pentru liniștea fetelor mele și pentru siguranța lor, nu mă interesează așa ceva, dar partea de nord a Londrei ne place foarte mult, e plină de parcuri, foarte liniștită, superbă și sigură. Eu lucrez aici numai cu străini, deocamdată, dar mi-aș dori să pot ajuta și românii să își cumpere case în Anglia. Ei vin aici și nu știu cum să  reușească să își ia case pe aici”, a mai completat vedeta.

Cum îi place viața de la Londra

Nu doar Rocsana Marcu este încântată de viața din Anglia, ci și fetele sale, care merg la școală acolo. Sărbătorile pascale le vor petrece acolo, undeva la mare, pentru că nu reușesc să vină în țară.

“Fetele mele împlinesc anul asta 10 și 14 anișori! Fetițele s-au obișnuit în Anglia și le place foarte mult, nu cred că o să ne întoarcem  curând în țară pentru că ele sunt prinse cu școlile. Așa să venim în vacanțe, da, dar în rest nu. Ele  sunt foarte bine aici, Doamne ajută! S-au obișnuit, s-au împrietenit cu foarte mulți copii. Ieșim în fiecare zi cu mamele copiilor, am o grămadă de prietene englezoaice, ne diatram toate cu copiii, facem picnicuri, ieșim cu păturică în parc. Este superb!

Din păcate, de Paște nu pot să vin în țară, chiar dacă mi-e dor de ai mei, și fetițelor și vor să  își vadă bunicii dar nu avem cum să mergem, așa că o să rămânem aici. O să mergem într-un loc foarte frumos la mare, de Paște, o să gătim ceva înainte, luăm tot ce trebuie cu noi și o să facem Paștele pe plajă, ca fetele! De acasă, bineînțeles că îmi este poftă de mâncarea pe care o face mama, dar o să gătim aici tradițional, o să facem și o pască tradițională, salată de  boeuf, o să vopsim și ouă cu fetițele pentru că de-abia așteaptă. Nu suntem cu mielul, că doar noi avem la țară miei pe care îi creștem și de care ne este tare dor”, a mai completat Marcu.

 

Publicat: 30 apr. 2021, 09:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă