Imagini ca la Polul Nord in Apuseni! Cum arata statia meteo de pe varful Vladeasa?! E acoperita de zapada si complet inghetata VIDEO

Publicat: 01 Feb. 2019, 13:57 News 3

Imagini incredibile au fost suprinse la staţia meteo Vlădeasa, din munţii Apuseni, la aproape 1800 de metri.

Imagini ca la Polul Nord in Apuseni! Cum arata statia meteo de pe varful Vladeasa? Stația meteo Vlădeasa pare desprinsă dintr-un peisaj polar, după ce ninsorile abundente și vântul puternic și-au făcut simțite prezența. De asemenea, conform Digi24, localnicii susțin că n-au mai văzut atât de multă zăpadă de 20 de ani.

Iar în unele locuri, stratul de zăpada ajunge la patru metri. Clădirea staţiei meteo pare desprinsă dintr-un peisaj polar după ce a fost acoperită de zăpadă îngheţată. Albi de sus până jos, brazii de pe vârful muntelui au luat forme impresionante.

Cei care au mers in expeditie pana la statia meteo si cunosc foarte bine traseul au povestit ca in ultimii ani nu a mai fost niciodata o cantitate atat de mare de zapada cazuta pe munte. Stația meteo de pe vârful Vladeasa, al doilea ca înălțime din Muntii Apuseni, a îndurat ninsori abundente și vânturi puternice în această iarnă.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Feb. 2019, 13:57 News 3
Pe aceeași temă