Razvan Botezatu, violat in copilarie! Cine e barbatul care l-a determinat sa devina gay

Publicat: 01 Feb. 2019, 13:44 Vedete

In urma cu cateva zile, fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars a recunoscut ca este gay. Acum continua sirul dezvaluirilor despre dramele sale.

Razvan Botezatu a fost violat in copilarie de un vecin mai mare ca el. Acestia se jucau impreuna si, fiind mai mare, vecinul l-a abuzat sexual pe Razvan Botezatu. Cei doi se jucau mereu ‘de-a mama si de-a tata’, lucru pe care fostul prezentator tv sustine ca nu il intelegea la vremea respectiva.

”Mă simt eliberat, nu îmi vine să cred cât de pozitivă a fost reacția celor cu care mă înțelegeam. Niciunul mi-a făcut vreun reproș, toți m-au felicitat că mi-am asumat public faptul că sunt gay. Simt că, acum, începe cu adevărat viața mea. Totul a început în copilarie. Pe la vârsta de 11-12 ani. Locuiam în Mangalia.

În blocul în care stăteam aveam un vecin care nu era cu mult mai mare decât mine, ne despărțeau doar câțiva ani. În perioada aceea am fost prima oară abuzat sexual de acel băiat. Nu știam, nu înțelegeam, dar intrasem în jocul lui. Ne jucam ”de-a mama și de-a tata”, mă dezbrăca, mă pipăia, mă ținea în brațe, mă pupa pe tot corpul, mă săruta și mă penetra. Mă abuza sexual, dar eu nu înțelegeam asta”, a spus Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Feb. 2019, 13:44 Vedete
Pe aceeași temă